'Aboubakar, Cenk Tosun'dan formayı alır!'

Güncelleme Tarihi:

Aboubakar, Cenk Tosundan formayı alır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 18:16

Hürriyet Spor Facebook'unda ve Hürriyet'in Youtube kanalında canlı yayınlanan 'Muhabirinden' programında Hürriyet'in Beşiktaş muhabiri İsmail Er ve yazar Kenan Başaran; canlı yayınlanan programda, önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İSMAİL ER: ABOUBAKAR, FORMAYI CENK'TEN ALIR

Beşiktaş, derbide büyük hayalkırıklığına uğradı. Çünkü yenilmeyi hiç beklemiyorlardı. Vedat Okyar'ın lafını hatırlayalım. Sen büyük takımsan kalede hakem bile olsa kazanacaksın.

Süper Lig'in en kaliteli oyuncuları Beşiktaş'ta... Yönetim derbi sonrası çok doğru bir karar aldı: Kimse çıkıp birilerine cevap vermesin. En iyi cevabı futbolcular sahada verecek. Beşiktaş, Karabük'ü yener. Bence 3 farklı bir galibiyet alır.

Futbolcular derbiden sonra dağılmadı. Bilakis şampiyonluk için daha da kenetlendiler.

Aboubakar, formayı Cenk'ten alır. Şenol Güneş, Aboubakar'a çok önem veriyor.

Hasan Çetinkaya'nın kafasını yaran kişi derhal kameralarla tespit edildi.

KENAN BAŞARAN: YÖNETİM ÇARŞI'YA SAHİP ÇIKMALI

Derbi iki ayrıldı. Tosic'e kadar derbi Tosic'ten sonra derbi...
Van Persie ya hiç disipline verilmeyecekti ya da dilden olduğu gibi şorttan da gitmeliydi. Tosic kafa atıyor ama bir Zidane kafası değil. Van Persie profesyonelce onun hareketini kullandı. Herkes kendini kaybedebilir ama Şenol Güneş asla. 10 kişi kalmak Beşiktaş için dünyanın sonu değildi. Beşiktaş, Kadıköy'de F.Bahçe'yi kalecisiz 4-3 yenmiş bir takım.

Haberin Devamı

Karabük maçı 12 puanlık bir maç. Derbi sonrası rakipler puan kaybı bekliyor. Beşiktaş kazanırsa kendisi 3 puan kazanacak ama aynı zamanda onun kaybetmesini bekleyen Başakşehir 3, G.Saray 3 ve F.Bahçe de 3 puan kaybetmiş gibi olacak. O yüzden 12 puanlık bir maç. 

Koridorlarda ne yaşandığını biz gazeteciler bilmiyoruz. Yazdıklarımız çizdiklerimiz kulüplerin bize anlattıkları. Ama bakıyorum bir çok gazeteci sanki koridordaymış gibi sanki birebir görmüş gibi yazıp çiziyor. Ayıp.  Kulüpler karşılıklı özür dileyince bazı gazetecilerin biledikleri bıçaklar ve baltalar ellerinde kaldı!

Betonla değil ruhla maç kazanılır. Derbide Çarşı'nın çocukları vardı ama ruhu yoktu. Vodafone Arena'ya hala daha Çarşı'nın ruhu gelmiş değil. Bugünler güzel günler ama yönetim kötü günleri de düşünerek Çarşı'ya sahip çıkmalı. Çarşı da hatalarını gözden geçirecek. Olması gereken şu: Yeni statta bir yer belirlenecek ve oranın biletlerinde de biraz indirim yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!