990 dakikalık kader sınavları

Güncelleme Tarihi:

990 dakikalık kader sınavları
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 01:03

Topun ağzındaki isimler, Galatasaray’daki geleceklerini kendileri belirleyecek.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK yarışından haftalar önce kopan, Avrupa defterini erken kapatan ve tutunacak tek dal olarak elinde Ziraat Türkiye Kupası kalan Galatasaray’da gözler kalan maçlara çevrildi...

Sezon sonuna kadar oynanacak karşılaşmalar birçok oyuncunun da kaderini belirleyecek. Futbolcuların durumu, performanslarına göre masaya yatırılacak... Oyunculara “İsmi ne olursa olsun oynayan kalır, gerekli mücadeleyi göstermeyen, oynamayan gider” diyen Başkan Dursun Özbek bu konuda kararlı.

BÜTÇE 55 MiLYON EURO’YA DÜŞECEK

ÖZBEK’in sözleri sonuçta, sadece hayal kırıklığı yaratan oyuncuları değil, beklenen çizgiye ulaşamayan ilk 11’deki isimleri de etkileyecek. Takım bütçesini UEFA’dan gelen yaptırım nedeniyle 55 milyon Euro’ya kadar düşürmeyi hedefleyen yönetim, sezonun geri kalanını baz alarak hareket edecek. İşte, Galatasaray’da radara girip daha fazla efor sarfetmesi gereken isimler…

Haberin Devamı

HOCANIN DA İŞİ KOLAY DEĞİL

- JAN OLDE RİEKERİNK: Hollandalı teknik adamın takımla kurduğu pozitif iletişim ve antrenman metodları yönetimde, “Riekerink ile devam edelim” görüşünü öne çıkarmıştı. Ancak bunu takımın alacağı sonuçlar ve oynanacak futbol belirleyecek.

- JOSE RODRİGUEZ: Real Madrid’den bedelsiz olarak geldi forma rekabetine ortak olamadı. Fazlasını vermesi gerekiyor. Kiralanabilir.

- TARIK ÇAMDAL: 2 yıldır Galatasaray’da. Tartışmasız en büyük hayal kırıklığı olan futbolcu pozisyonunda. Ne yapsa ne etse kadroya giremiyor. Taraftarla da yıldızı bir türlü barışmıyor.
Biletinin yönetim tarafından kesilmeme şansı yok denecek kadar az.

- KORAY GÜNTER: Riekerink’in gözüne girmesi gerekiyor. Stoperde bir türlü formayı alamadı. Bu yüzden çizeceği performansa göre tecrübe kazanması için başka kulübe gidebilir. Bursaspor kendisini ısrarla istiyor.

HAMZAOĞLU BEKLEMEDE

- SABRİ SARIOĞLU: Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusunun sözleşmesi de Mayıs 2016’da bitiyor. Milli arada sakatlığını atlatacak olan Sabri’nin de ilk 11’de çizeceği tablo, sözleşmesi hakkında nihai kararın verilmesini sağlayacak.

- BİLAL KISA: Sezon sonunda eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, onu Bursaspor kadrosuna katmak istiyor. Özveri ile oynuyor. Kalma şansı yüksek ama gönderilmesi de sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

- EMRE ÇOLAK: Genç futbolcunun kontratı Mayıs 2016’da sona erecek. Alt yapısından yetiştiği Galatasaray’a o da veda edebilir..

- AURILIEN CHEDJOU: Sözleşme uzatmak isteyen futbolcunun menajerine “Lig bitsin görüşelim” denildi. Durumu henüz netlik kazanmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!