95 - 96 sezonun rövanşı

Güncelleme Tarihi:

95 - 96 sezonun rövanşı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2008 12:54

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Trabzonspor, kalan üç maçtan özellikle ligin son haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçına ayrı bir gözle bakıyor.

Haberin Devamı

Yeni sezona yepyeni bir kadro ile girmeye hazırlanan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla gönderilecek 10 futbolcunun isimlerini belirleyecek. Sözleşme yenilenecek ve gönderilecek futbolcularla masaya ise Fenerbahçe maçından sonra oturulacak.

11 FUTBOLCUNUN YERİ GARANTİ

Gelecek sezon, mevcut 25 kişilik futbolcu kadrosundan en az 10'unu göndermeyi planlayan Trabzonspor'da yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ın vereceği raporu bekliyor. Ligde kalan Gaziantepspor ve İstanbul B.Ş. Belediyespor maçlarıyla kadrodan gönderilecek 10 futbolcunun ismini belirlemeye hazırlanan Yanal, Jabi, Tolga Seyhan, Sayed Moawwad, Cem Demir, Ergin Keleş, Erdinç, Hasan, Ferhat, Adnan, Musa Büyük, Ayman ve kaleciler Ahmet Şahin ile Jefferson'ı son maçlarda deneyerek, bu futbolcular hakkındaki son kararını verecek. Yanal'ın, kaleciler Tolga ve Onur ile kaptan Hüseyin, Çağdaş, Tayfun, Mustafa, Serkan, Yattara, Umut, Barış ve Kadir'i ise kadro da tutmasına kesin gözle bakılıyor. Ligin 14. haftasında Trabzon'dan izinsiz ayrılan ve geri dönmeyen Ömer Rıza'ya ise ağır bir para cezası verilip gönderileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

TRABZON'DA TEK HEDEF FENERBAHÇE

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Trabzonspor, kalan üç maçtan özellikle ligin son haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçına ayrı bir gözle bakıyor.

Gaziantepspor ve İstanbul B.Ş.B maçlarına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak olan bordo - mavililer, Fenerbahçe karşısına ise as kadro ve galibiyet parolası ile çıkacak. Bazı taraftar siteleri bu maçı 95 - 96 sezonun rövanşı olarak lanse etmeye başlarken, teknik direktör Ersun Yanal'da bu maçın havasının bambaşka olacağını söyledi. Yönetim de, Fenerbahçe maçının gelecek yılın yapılanması açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Bu arada yönetimde gönderilecek ve sözleşmesi yenilenecek futbolcularla Fenerbahçe maçının ardından masaya oturmayı planlıyor.

TRANSFERDE İMZALAR BEKLEMEDE

Yerli ve yabancı bir çok futbolcu ile temas halinde olan yönetim, özellikle yabancı futbolcu transferlerinde sıkıntı yaşıyor. Tunus'a Mehdi ve Chermiti'nin transferi içen giden Hacısalihoğlu ve Yanal'ın, bu futbolcularla ilgili temasları sürerken, Başkan Sadri Şener ise Manisasporlu Selçuk, Gençlerbirliği Oftaşlı Giray ve Kasımpaşa'dan Erhan için girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

SEYAHAT PROGRAMI BELLİ OLDU

Trabzonspor'un 26 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor'la oynayacağı müsabakanın seyahat programı belli oldu. Buna göre bordo - mavili kafile 25 Nisan Cuma günü THY'ye ait tarifeli uçakla aktarmalı olarak Trabzon'dan saat 09:25'de İstanbul'a, oradan da 12:25'de Gaziantep'e geçecek. Trabzonspor, 26 Nisan Cumartesi saat 19:00'da Gaziantespor'la oynayacağı maçın ardından geceyi Gaziantep'de geçirecek. Bordo - mavili takım 27 Nisan Pazar günü THY'ye ait tarifeli uçakla aktarmalı olarak 14.45'de İstanbul'a, oradan da 17.35'de Trabzon'a dönecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!