7 saatlik şölen

Güncelleme Tarihi:

7 saatlik şölen
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2010 00:00

Türkiye, zirveyi yakından ilgilendiren Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak dev maça kilitlenirken, bugün dünyanın dört bir yanında da sonucu merakla beklenen karşılaşmalar var.

Haberin Devamı

Düşman kardeşler
GÜNÜN ilk derbisi İtalya’nın düşman kardeşleri Lazio ile Roma arasında. Bu kez son yılların aksine Lazio’nun zirve mücadelesi yapması maça ilginç bir anlam katacak. Lider mavi beyazlıların taraftarları, geçen sezon sırf Roma şampiyon olmasın diye Inter’den yedikleri golleri kutlamışlardı. Roma’da geçtiğimiz sezon Lazio taraftarlarına “düşeceksiniz” işareti yapan kaptan Totti, kırmızı kart cezalısı olduğu için oynamayamayacak.
Gerrard mı, Drogba mı
FARKLI şehirlerin takımları olduğu için “derbi” tanımlamasına uymasa da Liverpool-Chelsea maçı İngiliz futbolunun en önemli karşılaşmalarından biri. Çok kötü bir sezon geçiren ve Premier Lig’de 13. sırada yer alan Liverpool, lider Chelsea’ye çelme takma amacında. Hafta arası Avrupa Ligi’nde Napoli’yi 3-1 yendikleri maçta hat-trick yapan kaptan Gerrard, Kırmızılar’ın en büyük kozu olacak. Chelsea ise Drogba-Anelka ikilisine güveniyor.
Sambayı kim yapacak
BREZİLYA’nın en büyük derbilerinden biri bu iki takım arasında. Roberto Carlos’lu, Ronaldo’lu Corinthians, ligin bitimine 5 hafta kala 1 puan farkla 2. sırada. 8. durumdaki Sao Paulo’nun en büyük amacı ise ezeli rakibine şampiyonluk yarışında darbe indirmek olacak. Ancak bu sene Sao Paulo şehrinin diğer takımlarına karşı 7 derbinin 6’sını kaybetmeleri Corinthians’ı favori kılıyor. Müthiş bir 90 dakika bizi bekliyor.
Madrid kralını arıyor
İŞTE Mesut Özil’in İspanya’daki ilk derbisi. Şampiyonlar Ligi’nde Milan ile 2-2 berabere kalan Real Madrid, ligde tam 11 yıldır yenilmediği Atletico Madrid’i ağırlayacak. Teknik direktörlüğe Flores’i getirdikten sonra önce Avrupa Ligi ardından Avrupa Süper Kupası’nı alarak çıkışa geçen Atletico, ezeli rakibi karşısında şanssızlığını kırmak isteyecek. Mourinho’nun Real’i ise bu sezon hiçbir resmi maçta yenilmedi.
Marsilya bu kez yalnız
BU da Fransa’nın en büyük maçı. Geçen yıl iki takım arasında oynanması gereken karşılaşma domuz gribi nedeni ile ertelenince taraftarlar kozlarını saha dışında paylaşmış, Marsilya savaş alanına dönmüştü. Dolayısıyla bu akşamki maça hiçbir Marsilya taraftarı alınmayacak. Aynı yasak 2. yarı Parisliler için de geçerli olacak. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Zilina’yı 7-0 yenen Marsilya çok formda. PSG’nin kozu ise milli futbolcu Mevlüt Erdinç.  

Haberin Devamı

Diğer maçların saatleri ise şöyle

Haberin Devamı

-  13.00 SPORMAX MP Trabzon-GS Cafe Crown (C)
-  13.30 TV8 Fiorentina–Chievo (C)
-  14.00 TRT 3 Giresun–Diyarbakır (C) -  14.30 DIGI KANAL 1 Sivas–İstanbul BŞB (C)
-  14.45 NTVSPOR Moto GP Valencia (C)
-  15.00 SPORTS TV S.Basketbol-Fenerbahçe (C)
-  15.00 SPORMAX Tofaş-Efes Pilsen (C)
-  15.30 SPORMAX Arsenal–Newcastle (C)
-  16.00 TV8 Lazio–Roma (C)
-  17.00 DIGI KANAL 1 Manisa-Konya (C)
-  17.30 SPORTS TV Fenerbahçe-Halkbank (C)
-  18.00 KANAL A Lens–Montpellier (C)
-  18.00 SPORMAX Liverpool–Chelsea (C)
-  18.30 TRT 3 Stuttgart–Werder Bremen (C)
-  19.00 LİG TV Trabzonspor–Galatasaray (C)
-  19.30 TRT 1 Denizli-T.Linyit (C)
-  20.00 NTVSPOR Getafe–Barcelona (C)
-  21.00 SPORMAX Sao Paulo–Corinthians (C)
-  22.00 KANAL A PSG-Marsilya (C)
-  22.00 NTVSPOR R.Madrid–A.Madrid (C)
-  00.00 NTV Atlanta-Phoneix (C)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!