6 Puanlık maç

Güncelleme Tarihi:

6 Puanlık maç
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2009 00:00

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, F.Bahçe ve G.Saray’ın lige havlu attığını iddia ederken, “Sivas’ta kendi kaderimizi belirleyeceğiz. Yenersek, şampiyonluğun en büyük adayıyız. Kaybedersek, dünyanın sonu değil ama 3´üncülük için mücadele ederiz” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, “Hafta sonunda Sivasspor´la oynayacağımız maç,  6 puan değerinde. Kendi kaderimizi belirleyeceğiz. Yenersek, şampiyonluğun en büyük adayıyız`` dedi.

Sivasspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirten Şener, DHA´ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada beraberliğin hiçbir işe yaramayacağını vurgularken şöyle konuştu:  “Ama bu maçı kaybedersek, dünyanın sonu değil ama ligde ondan sonra artık 3´üncülük için mücadele ederiz. Dolayısıyla kazanmak zorundayız. Teknik heyet ve futbolcuların bu konuda gerekeni yapacağına inanıyorum. Sivasspor’un arada bir kupa maçı oynayacak olması, belki bizim için bir avantaj ama futbolda neyin ne olacağı belli olmaz. Bu arada Sivasspor’u da lige renk kattığı için tebrik ediyorum.”

Haberin Devamı

Keşke çok puan kaybetmeseydik

Ligde kaderlerinin kendi ellerinde olduğunu da söyleyen başkan,  son haftalarda bazı maçlarda hiç beklemedikleri puanlar kaybettiklerini hatırlatırken de şöyle konuştu:  “Şimdi onları çok arıyoruz. Keşke o maçlardan birini kazansaydık. O zaman Sivasspor’u yendiğimizde üstüne çıkabilirdik. Ama yine de galip gelip rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Önce Sivasspor’un sonra da Beşiktaş’ın puan kayıplarını bekleyip zirveye yerleşmeyi planlıyoruz.

Fenerbahçe ve Galatasaray, psikolojik olarak lige havlu attı. Puan tablosuna bakıldığında iddiaları sürüyor ancak psikolojik anlamda çok yıprandılar. Özellikle Fenerbahçe’nin lige asılması bizim açımızdan önemli. Çünkü rakibimiz olan Beşiktaş’la oynayacaklar. Son ana kadar bu yarışta var olacağız. Bu sezon Trabzonspor’u her alanda yeniden bahsedilen bir takım haline getirdik. Bunu başarmak çok güzel. Bizde oynamak isteyen bir çok futbolcu var. Bizi konuşuyorlar. Bu bile çok güzel bir duygu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!