5 sektör ‘Bursa Endüstri Zirvesi’nde buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

5 sektör ‘Bursa Endüstri Zirvesi’nde buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 22:03

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Takım Tezgâhları Sanayici ve İş Adamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MIB) işbirliğinde, Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile 5 farklı sektör ‘Bursa Endüstri Zirvesi’nde buluşuyor.

Haberin Devamı

1-4 Aralık 2016 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7 ayrı salonda toplam 40 bin metrekarelik alanda düzenlenen zirvenin ziyaretçi rekoru kırması bekleniyor.

25 ÜLKEDEN KATILIM

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “2002 yılında 2 salonda, 5 bin metrekare alanda açılan fuarlar her yıl büyüyor. Aralık ayında imalat endüstrilerinin tüm süreçlerini bir kez daha Tüyap Bursa çatısı altında toplayacak Bursa Endüstri Zirvesi Fuarları, 25 ülkeden 512 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile kapılarını açacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da makine satışlarına yapacağı etki ile hem Bursa hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Sac işleme teknolojilerinden kalıp yan sanayisine, iş güvenliğinden makine otomasyonuna kadar geniş ürün grubu ile dikkat çeken fuarlar makine sektörünün dünyaya açılan kapısı olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

TİCARET KÖPRÜSÜ

Fuarların Avrasya coğrafyasındaki en büyük buluşma noktalarından biri olduğunu söylenen Ersözlü, “Fuarlar için yaklaşık 1 yıl öncesinden tanıtım ve pazarlama çalışmaları başlatıldı. Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda birbirini tamamlayan sektörlerin büyük buluşması olan fuarlara Fas’tan Fransa’ya, Filistin’den Güney Kore’ye birçok farklı ülkeden işadamı gelecek. Aynı zamanda, yurtiçinden de yoğun bir katılım olacak. KOSGEB ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile fuar alanında yurtdışından gelen iş adamları ile katılımcı firmalarımız arasında ikili iş görüşmeleri düzenlenecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!