46 Yok Olan dizisinin 13. final bölümü fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisinin 13. final bölümü fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 17:32

46 Yok Olan 13. bölümüyle cuma günü izleyiciyle buluşacak. 46 Yok Olan'ın son bölümüne Murat'ın hipnozun etkisiyle söyledikleri damga vurdu. Merakla beklenen 13. yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan 46 Yok Olan hakkında tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

46 Yok Olan 13. bölüm fragmanıyla izleyiciyle buluşacak. Son bölümüyle çok konuşulan 46 Yok Olan'da Murat hipnozun etkisiyle her şeyi anlatır. Murat'ın itirafları Ceyla'yı şoke ederken Selin katıldığı operasyonda heyecanlı dakikalar yaşandı. 

İşte 46 Yok Olan'ın merakla beklenen 13. final bölümü fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat, hipnozun etkisiyle yaptıklarını bir bir anlatır. Ceyla ise Murat’ın itirafını duyunca şok olur. Murat, kendisi için çemberin daraldığını fark etse de hem babasının öldürülmesindeki sır perdesinin aralanması hem de Ezo için mücadele etmekten vazgeçmez. Altan, Murat’ın Yıldız ile bağlantısından gittikçe şüphelenmeye başlamıştır. Durumun farkında olan Yıldız çareyi kaçmakta bulur. Bu sırada Altan’ın adamı Semih’in yakalanması an meselesidir.

Haberin Devamı

Selin’in de katılacağı heyecanlı operasyonda neler yaşanacak? Doktor Ömer, Sude ve Ceyla, Ezo ile ilgili çok önemli bir karar alacaklar. Aldıkları bu kararın bedeli ne olacak? Murat, sonunda Altan ile karşı karşıya gelip her şeyi öğrenecek mi?

11. bölümde ise: İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar.Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler. Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, sürpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir. 

OYUNCULAR

Erdal Beşikçioğlu : Murat
Yasemin Allen : Selin
Melis Birkan : Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin : Ferit
Ayça Eren : Ezo
Selin Uludoğan: Sude

46 Yok Olan dizisinin 13. final bölümü fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı

46 YOK OLAN KONUSU

Kız kardeşi tedavisi mümkün olmayan ve 5 yıldır komada olan kız kardeşi Ezo'yu iyileştirmek için tüm gücünü kullanan Türkiye'nin en iyi genetik mühendisi olarak gösterilen tüm hayatını kardeşine adamıştır. Zamanla yalnızlaşan ve etrafındaki pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu yolda binlerce hastaya umut olabilecek bir ilaç keşfediyor ve kendisini bir anda büyük bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. İnandığı gerçeğin peşinden koşan profesör için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sır tanıdığı tanımadığı pek çok kişinin hayatını değiştirecektir.

BAKMADAN GEÇME!