400 amatör kulübe forma dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

400 amatör kulübe forma dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2011 15:33

Forma dağıtım ödül töreninde İstanbul hakem Derneği Başkanı Ahmet Şahin, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek tarafından karşılanan Federasyon Başkanı Mahmut Özgener 400 kadar amatör kulüp derneği başkanı ve yönetimi ve minik sporcular tarafından alkışlandı

Haberin Devamı

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve kurmayları hakemler derneğinde gövde gösterisi yaptı. Özgener İstanbul Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ahmet Şahin, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ile kucaklaşırken önemli mesajlar verdi. Bu arada davetli olmasına rağmen Cüneyt Çakır'ın gelmemesi dikkat çekti.

Mahmut Özgener ve yönetimi göreve geldiği günden bu yana Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eski Genel Başkanı FİFA kokartlı Bülent Demirlenk yönetim kurulu üyelerinden Vedat Yüksel ve üst düzey hakemlerine görev vermediği ve Silivri Classis Otelde bu anılan hakemlerle yaşanan tatsız olaylar nedeniyle mahkemelik olan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in İstanbul Faal Futbol hakemleri ve Gözlemciler Derneğinde Lütfi Arıboğan, Levent Kızıl, Tuncay Karartı, Mehmet Baykan İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu ile çıkarma yapması memnunlukla karşılandı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu İl Başkanı Yemen Ekşioğlu tarafından İstanbul'da U-13 Sırma Liginde yer alan 60'ı bayan 400 futbol kulübüne forma dağıtım töreninde önemli mesajlar veren Mahmut Özgener "Türkiye'de futbol çıtasının yükselmesi için seferber olan sponsor firmaya ve kulüplerimize teşekkür ederim. Amacımız Türk futbolunun üst düzeye yükselmesi açısından buraya katılan tüm kulüp yöneticilerine minik sporculara teşekkür ediyorum. Bu arada Hakemler Derneğinde çok iyi karşılandık. El ele verdiğimizde büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

CAN LİGİ BAŞLIYOR

Minik çocukları gören Davut Dişli 8-10 yaş grubu mini miniklerin oluşturudğu 345 mini minikler ligine de sponsor olduğunu belirterek "Cansu Ligi" olarak katkıda bulunacağı ve lige can vereceğini söyledi

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!