3. Yanal dönemi

Güncelleme Tarihi:

3. Yanal dönemi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 20:29

Ersun Yanal ile her konuda anlaştıklarını söyleyen Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, diğer alternatifi de şöyle açıkladı: “Besnik Hasi ile de bir görüşme gerçekleştirdik.”

Haberin Devamı

Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen Ersun Yanal transferi noktalandı. Bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta ile iki ayrı görüşme yapan Yanal, bordo mavili ekiple her konuda anlaşmaya vardı. Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, “Şartlarda mutabık kaldık ve imza aşamasına geldik. Başka bir alternatifimiz daha var. Teknik direktör Besnik Hasi ile de bir görüşme gerçekleştirdik” diye konuştu.

Gençağa Meriç, “Şartların hepsi konuşuldu, sadece son imzalar kaldı. Yönetimde hemfikir olarak bu görüşmeleri yaptık. Teknik direktör konusunda birkaç güne karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“YENiDEN AYAĞA KALKMAMIZ LAZIM”

Teknik direktör arayışları konusunda yapılan yorumlara da değinen Meriç, “Trabzonspor’un yeniden ayağa kalkması lazım. Bizim için önemli olan gelecek hocanın vereceği faydadır. En büyük iş yönetim kuruluna, başkana düşüyor. Önce sürdürülebilir bir ekonomik yapı lazım. Dünyanın en iyi hocasını al, oyunculara paralarını ödeme, başarı olur mu? Yerli de yabancı da olsa arka planı iyi kurguladığımız için önümüzdeki sene iyi iş, iyi takım çıkaracağımıza inanıyoruz. Bir sonraki sezon da şampiyonluğu hedef koyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!