3 bomba hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

3 bomba hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2008 00:00

Fenerbahçe transfer dönemindeki sessiz bekleyişini sürdürüyor.

Yönetimin transferde 3 bomba hazırlığı içinde olduÄŸu öğrenilirken, baÅŸkan Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde bu 3 yıldızın ismini açıklaması bekleniyor. Öncelikle teknik direktör sorununu çözmeye çalışan yönetim, Arthur Zico’nun avukatları ile bir türlü masaya oturamadı. Ãœlkesinde tatil yapan Zico’nun geçen yıl kazandığı paraya zam yapması üzerine sözleÅŸme aÅŸamasında sıkıntı yaÅŸayan yönetimin birkaç gün içinde bu konuyu çözümleyeceÄŸi öğrenildi. Zico için yapılacak olan son zirveden sonuç çıkmaması durumunda yeni teknik direktör arayışına girilecek. EÄŸer Zico devam ederse, transfer çalışmaları hızlanacak.Â

Dudu da listede

Öncelikle Kezman problemi masaya yatırılacak. Sırp yıldızı gözden çıkaran yönetim, bu oyuncuya gelen teklifleri kendisine bildirecek. Karşılıklı olarak Kezman ile yolların ayrılması halinde üç yabancı transfer etme hakkı ortaya çıkacak. Bir santrfor, bir orta saha bir de kaleci alınması gündemde. Serdar Kulbilge’nin ayrılmak istemesi ile birlikte yabancı kaleci arayışına giren sarı lacivertliler, Dudu’nun da ismini listeye aldı. Dudu’nun yanı sıra eski kaleci Recep Biler de yönetimin görüşme halinde olduğu isimler arasında.

En cazibi F.Bahçe

Yabancı santfror isimleri arasında en güçlü adaylar Kanoute ile Wagner Love. Sevilla’da ayrılmak isteyen Kanoute’ye en cazip teklifi Fenerbahçe sunuyor. Buna karşılık CSKA Moskova’da oynayan Brezilyalı Love’un da Türkiye’de oynamak istediği ve başta Alex olmak üzere, teknik direktör Zico’ya da haber gönderdiği ileri sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım’ın bu konuda teknik direktör sorununun çözümünün uzaması nedeniyle sessiz kaldığı ve önümüzdeki günlerde 3 bombayı açıklayacağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!