3.5 milyon Euro'yu reddetti

Güncelleme Tarihi:

3.5 milyon Euroyu reddetti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

Bordo mavililer, Arjantinli tecrübeli yıldız için kesenin ağzını açtı ama istediği sonucu alamadı. Wisla Krakow’un 31 yaşındaki Polonyalı stoperi Arkadiusz Glowacki için temaslar hızlandı.

TÜRKİYE Kupası şampiyonu Trabzonspor yeni sezonda ligde şampiyon olacak kadroyu kurmayı planlarken, transfer konusunda da ince eleyip sık dokuyor.

Teknik direktörlüğe Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte çıkışa geçen bordo mavililer, gizli yürüttükleri Juan Roman Riquelme operasyonunda istedikleri sonucu alamadı.

Arjantin Milli Takımı formasını 64 kez giyen tecrübeli futbolcu için yönetim kesenin ağzını açtı, yıllık 3.5 milyon Euro önerdi. Boca Juniors formasını giyen yıldız oyuncu ülkesinde kalmayı düşündüğü için teklifi kabul etmedi. Trabzonspor Kulübü de tarihinin en yüksek ücretini önerdiği oyuncudan da olumlu cevap alamamanın burukluğunu yaşadı.

Öte yandan genel sekreter Hasan Yener, Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Fenerbahçeli Semih’in öncelik verdikleri isimlerden olduğunu, transfer için sarı lacivertli yönetimin tavrını beklediklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!