23 Nisan’da çocukları unutmadı

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan’da çocukları unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 08:03

Amgen Türkiye çalışanlarının çocukları, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ihtiyaç sahibi yaşıtlarını unutmadı. Çalışanlarının çocuklarıyla beraber topladığı kıyafet, ayakkabı ve oyuncaklar, “Geleceğe Işık Tut”yardımlaşma platformu aracılığıyla Batman’ın Güneşli Köyü’nde Güneşli İlköğretim Okulu’ndaki ihtiyaç sahibi çocuklara armağan edildi.

Haberin Devamı

Biyoteknoloji şirketi Amgen’in Türkiye ofisi çalışanları, sosyal sorumluluk bilinci ile yeni bir projeye imza attı. Daha önce KAÇUV işbirliği yaparak kanserli çocuklara umut veren Amgen Türkiye gönüllüleri, bu kez de ‘Geleceğe Işık Tut’ yardımlaşma platformu ile birlikte Batman’daki çocuklara ulaştı.

İki üniversite öğrencisinin hiçbir dernek ya da kuruma bağlı olmadan başlattıkları ve instagram aracılığıyla yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi “Geleceğe Işık Tut” ile birlikte yürütülen kampanya kapsamında, ihtiyaç sahibi çocukların eksikleri belirlendi. Mart ayında şirket içinde duyurularla başlatılan kampanya, kısa zamanda şirket içinde bir iyilik hareketine dönüştü.

Şirketin ofis katlarına yerleştirilen rengarenk “İyilik Varilleri”nin içinde oyuncak, kıyafetler ve kitaplar ayrı ayrı toplandı. Yaş gruplarına ve içeriklerine göre tek tek ayrıştırılan 20 koli eşya özenle paketlenerek kargolandı. Kısa sürede büyüyen bu iyilik hareketi onlarca çocuğun ihtiyacını giderecek boyuta ulaştı. Çocuk bayramı ruhunu yaşatmak adına Amgen Türkiye çalışanlarının çocukları ve küçük yakınları da yaşıtlarını sevindirmek adına kendi eşyalarıyla projeye katıldı. Kampanya boyunca toplanan kıyafet, ayakkabı, kitap ve oyuncak gibi malzemeler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ihtiyaç sahibi çocuklara 23 Nisan’ın anlam ve önemine ilişkin kutlama mesajlarıyla birlikte armağan edildi.

Haberin Devamı


Geleceğe Işık Tut Yardımlaşma Platformu’nun kurucularından Çiğdem Kaplan ise birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Kendisi de öğretmen olan Kaplan, “Öncelikle vesile olmak, tarifsiz bir duygu. Üstelik bu kadar güzel sonuçlar alınca mutluluğumuz katlanarak artıyor. Amgen Türkiye çalışanlarının, minikleri tıpkı ailelerinin bir parçasıymış gibi benimseyerek, özenle seçip paketledikleri hediyelerle sevindirdiklerini görmek bizi çok mutlu etti. Bu çalışmanın bir başlangıç olacağını umut ediyoruz. Bundan sonra da Amgen Türkiye ailesi ile birlikte miniklere ışık tutmaktan mutluluk duyarız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!