2017’de Para, aşk ve şansı arayanların kitabı

Güncelleme Tarihi:

2017’de Para, aşk ve şansı arayanların kitabı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 16:00

Astroloji son zamanlarda birçok kişinin ilgisini cezbetmeye başladı. Gökyüzündeki gezegenlerin konumlarının, yeryüzündeki insanların hayatlarına etkisini gözlemlemek büyüleyici bir şey. Astrolog Vedat Delek, 2017 yılının gökyüzü haritasına baktı ve “Para, Şans ve Aşk Seninle” isimli kitabında kehanet ve öngörülerini okurla buluşturdu.

Haberin Devamı

2017’deki Güneş ve Ay tutulmaları ülkemizi nasıl etkileyecek? Saçlarınızın gürleşmesi ve daha hızlı uzaması için hangi tarihleri tercih etmeli? Dileklerimizin gerçekleşmesi için ne zaman harekete geçmeli?  Bunlar astrolojinin cevap vereceği sorular. İşte Astrolog Vedat Delek, kitabında tüm bu konulara yer veriyor.

 "2017'DE DÜNYACA ÜNLÜ BİR KRALİÇE HASTALANACAK"

Kitapta ilgi çeken kehanetler ise popüler kişileri suikastlar konusunda uyarması. Vedat Delek’e göre 2017 yılında dünyada bir kraliçenin rahatsızlanması söz konusu olabilir.

Tüm dünya yeniden bir tür kuş gribi tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.

Uçak ve hava limanlarıyla ilgili sorunlar dünya üzerinde gündem oluşturabilir.

2017’de Para, aşk ve şansı arayanların kitabı

Haberin Devamı

Ünlü kişiler ile ilgili yaptığı yorumlar ile dikkat çeken astrolog Vedat Delek,  Hande Yener’in aşık olacağını 4 Haziran 2016 da söyledi. Bu kehanete karşılık Hande Yener’in cevabı ise “Aşk enerjisi yerine iş enerjisini tercih ederim” oldu. Fakat Hande Yener şu sıralar yaptığı açıklamalarda bu güne kadar böyle bir aşk yaşamadığını ifade etti.

Meryem Uzerli’nin büyük umutlar ile yayına giren dizisinin ilk yayın gününde ömrünün kısa süreceğini de ifade etmişti ve dizi kısa sürede son buldu.

Para şans aşk seninle adlı kitap astroloji severler tarafından büyük ilgi görüyor. 

2017’de Para, aşk ve şansı arayanların kitabı

BAKMADAN GEÇME!