2016 Oscar'ı komedyen Chris Rock sunacak

Güncelleme Tarihi:

2016 Oscarı komedyen Chris Rock sunacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 10:54

88. Oscar Ödülleri'ni komedyen Chris Rock'ın sunacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Gelecek yıl 28 Şubat günü Los Angeles'ta yapılacak olan ve sinema dünyasının en önemli ödülü Oscar'ın sunucusu ünlü komedyen Chris Rock olacak. Daha önce 2005 yılında da sunuculuğu üstlenen Rock, 2016'da da Oscar'ı sunacak.

50 yaşındaki ünlü komedyen sunuculuk yapacağını Twitter hesabından duyurdu. 2005 yılında Oscar heykelciğini tutan bir fotoğrafını paylaşan Rock altına da, "Bak kim dönüyor. #Oscar" yazdı.


Bu yılın Oscar töreninin yapımcıları David Hill ve Raginald Hudlin konuyla alakalı, "Chris Rock eğlence sektörünün en önemli oyuncusudur (MVP)" yorumunu yaptı. İkili yaptıkları açıklamada, "Komedyen, oyuncu, yazar, yönetmen ve aynı zamanda yapımcı. Chris'in 2005'teki Oscar performansına baktık ve bundan daha iyisinin olamayacağını gördük" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

2016 Oscarı komedyen Chris Rock sunacak



DANS GÖSTERİSİ VE ŞARKI RATİNGLERİ DÜŞÜRDÜ

Geçtiğimiz seneki Oscar töreninde sunuculuk yapan oyuncu Neil Patrick Harris şarkı söylemiş ve bir dans gösterisi yapmıştı. Ancak ratingler 6 senenin en düşüğünü görmüştü. Bunu dikkate alan yapımcılar bu sene şarkı ve dans gösterilerine yer vermeyi planlamadıklarını açıkladı.

Daha önce Oscar'ı sunan komedyenler arasında Whoopi Goldberg, Billy Crystal, Bob Hope, Ellen DeGeneres ve Steve Martin gibi isimler de mevcut.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!