2012’ye kadar görevdeyiz

Güncelleme Tarihi:

2012’ye kadar görevdeyiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 00:00

G.Saray Kulübü Başkanı, Divan Kurulu’nda yapılan eleştirilere 1 saat konuşarak cevap verdi. Kongreye gitmek isteyen muhalefete de, “2012 Mayıs ayına kadar genel kurul tarafından yetkilendirildik, biz de o görevi yerine getireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY Başkanı Adnan Polat, Divan Kurulu Toplantısı’nda açtı ağzını yumdu gözünü. Son günlerde camianın içinde ve basında eleştirilere maruz kalan Polat, bütün eleştirileri 1 saat süren konuşmasıyla yanıt verdi.

Beğenmedi...
-  Biz yönetim olarak şunu söylüyoruz; G.Saray’ın gündeminde seçim yok. 2012 Mayıs’ına kadar genel kurul tarafından yetkilendirildik, biz de o görevi yerine getireceğiz. Cemal Özgörkey ise çalışma şartlarını beğenmedi ve istifa etti.
Canım fena yandı
- Futbol dışında hiçbir problemimiz yok. Kötü sonuçlardan dolayı 50 milyon dolar zarara ettik. Birinci derecede canı yanan benim. İki yılda 85 milyon lira zarar ettik. Futbol bizim vitrinimiz. Düzeltmek için uğraş veriyoruz.
4 futbolcu alacağız
- Ara transferde 4 transfer yapacağız. Yetki verdiğimiz teknik direktörümüz Hagi arzu ettiği 4 mevki için 3’er futbolcu belirleyecek. Bu hafta sonuna kadar listeyi bize verecek. Biz de bütçemiz içinde bu transferleri yapacağız.

Haberin Devamı

Terim’e gitmedim
- Ben kimsenin ayağına gitmedim, ben Fatih Terim’i davet ettim, konuştum. Fatih Hoca, ‘Türkiye’de çalışmayı istemiyorum, çok acı çektim. Ailece yurt dışında çalışmak istiyoruz’ dedi. Özür dileyerek görevi kabul etmedi.
Su Ada’ya ihtarname
- G.Saray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan’a gerekli ihtarnameyi çektik. 7 gün içinde burayı boşaltmasını istedik. Bu kabul görmedi. Biz de mahkemeye başvurduk.  Faruk Süren ise basın yoluyla değil, burada konuşşun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!