2 müjdeli haber birden

Güncelleme Tarihi:

2 müjdeli haber birden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 00:00

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 15 Ekim cumartesi günü Fi Yapı İnönü Stadı'nda Kayserispor ile oynayacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından yarın başlayacak.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı takımda sakatlığı sebebiyle 20 gündür formasından uzak kalan Almeida'nın maç gününe kadar tedavisinin tamamlanacağı öğrenilirken, Portekizli oyuncunun karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Almeida'nın maça ilk 11'de başlamasa da karşılaşmada en az 15 dakika görev alabileceği kaydedildi. Ayrıca yine sakatlığı sebebiyle son 10 gündür takımdan uzak kalan İbrahim Toraman'ın da tamamen düzeldiği ve Kayserispor maçında ilk 11'de görev yapacağı öğrenildi.

GUTI'NİN KAYSERİSPOR VE DINAMO KIEV MAÇLARINDA OYNAYIP OYNAMAYACAĞI BU HAFTA ANTRENMANLARDA GÖSTERECEĞİ PERFORMANS SONUCU NETLEŞECEK

Öte yandan Beşiktaş'ta son dönemin en önemli gündem maddelerinde olan Guti'nin, Kayserispor ve 20 Ekim'de UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında Siyah Beyazlı takımın deplasmanda Dinamo Kiev ile oynayacağı mücadelede görev yapıp yapamayacağı belirsizliğini koruyor. Antrenör Carvalhal tarafından fizik yetersizliği sebebiyle son 20 gündür forma şansı bulamayan İspanyol oyuncunun bu hafta içinde yapılacak antrenmanlarda göstereceği performans sonucu takımdaki durumu netleşecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTA İKİNCİ BAŞKANI KEÇELİ:"YERİ GELDİĞİNDE EN BÜYÜK YILDIZLAR BİLE DEĞERİNDE SATILIR. TEKLİF GELİRSE QUARESMA BİLE SATILABİLİR. ANCAK ŞU ANDA BÖYLE BİR DURUM YOK”

Bu arada Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli bugün bazı gazetelerde Ricardo Quaresma'nın satılacağı yönündeki haberler üzerine bir açıklama yaptı. Keçeli, Portekizli yıldız futbolcuya şu an bir teklif olmadığı dile getirirken, "Bugünkü transfer piyasasında satılmayacak futbolcu yoktur. Yeri geldiğinde en büyük yıldızlar bile değerinde satılır. Teklif gelirse Quaresma'da bile satılabilir. Ancak şu anda böyle bir durum yok" dedi.

Keçili ayrıca başkan Yıldırım Demirören'in şike ve teşvik suçu işleyenlere ağır cezalar verilmesini hükmeden Futbol Disiplin Talimatnamesi’nin 58. maddesinin hafifletilmesi için kulüpler arasında başlatılan imza kampanyasına katılmayacağını doğruladı. Keçeli konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Haberin Devamı

"Başkanımız Yıldırım Demirören'in 58.maddenin hafifletilmesi için verdiği imzayı geri aldığı doğrudur. Biz Beşiktaş camiası olarak herhangi bir suçumuz olmadığına inanıyoruz. Kamuoyunda sanki Beşiktaş da bu maddeden çekiniyor ve bu nedenle küme düşme kalksın istiyor gibi bir algı oluştuğu gözlenmişti. Kendimize o kadar güveniyorduk ki bize de bu gözle bakılacağını düşünemedik. Bu nedenle daha önce verilen küme düşme kalksın maddesinin değişmesi için verilen imza başkanımız tarafında geri çekildi".

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!