17 milyon Euro'ya serbest kalır

Güncelleme Tarihi:

17 milyon Euroya serbest kalır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2012 00:00

Mukavelede, iddia edildiği gibi ‘takım küme düşürülürse futbolcu serbest kalır’ gibi bir hüküm yok. Sow, her şartta F.Bahçe’de kalacak. Sözleşmesini tek taraflı feshetmeye kalkarsa da 17 milyon Euro getirmek zorunda.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Moussa Sow’un transfer etmesinin ardından dün bazı gazetelerde önemli bir iddia ortaya atıldı; “Sow sözleşmesine özel bir madde koydurdu; Fenerbahçe, şike iddiaları nedeniyle küme düşürülürse, serbest kalacak.”

Hemen işin doğrusunu araştırdık ve bakın neler öğrendik... Fenerbahçe ile Sow’un yaptığı sözleşmede özel bir madde gerçekten var. Ama bu madde yazılıp söylenenden çok farklı... “Futbolcu, 2015-2016 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe’de forma giyecek” diyor. Yani Sow, takım küme düşürülse dahi sarı lacivertli formayı giyecek. Serbest kalması gibi bir durum söz konusu değil. Dahası var...

Moussa Sow, ister bugün ister 4 yıl sonra; Fenerbahçe’den ayrılmak isterse tam 17 milyon Euro getirmek zorunda. İki taraf da bu maddeyi laf olsun diye koymadı. Sow uzun süredir İngilizlerin takibinde. Eğer Fenerbahçe’de iyi oynarsa, 17 milyon Euro’yu bastırıp alacaklar.

Haberin Devamı

D.Moskova’dan Stoch’a 10 milyon Euro

Dinamo Moskova Kulübü, Miroslav Stoch için Fenerbahçe’ye 10 milyon Euro teklif etti. Konuyu Slovak futbolcuya anlatan sarı lacivertliler, “Ben Türkiye’de mutluyum” cevabını alınca, Dinamo Moskova’nın önerisini geri çevirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!