17 mi, 41 mi?

Güncelleme Tarihi:

17 mi, 41 mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2014 13:15

Lazio’nun aralık ayında kadrosuna kattığı Kamerunlu futbolcu Joseph Marie Minala ile ortaya atılan iddia İtalya'da gündem yarattı.

Haberin Devamı

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen görüntüsüyle 40 yaşında olduğunun iddia edilmesiyle büyük şok yaşayan futbolcu hakkında son haber ise Senegal basınından geldi. Senegal basını “17 değil 41 yaşında” şeklinde bir haberle olaylara destek verirken Lazio Kulübü ise yaptığı bir açıklamayla oyuncusuna sahip çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "oyuncumuzun yaşıyla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Tüm belgelere sahibiz. Bu söylentileri ortaya atanlar hakkında yasal işlem yapılacağını söylemek isteriz" ifadelerine yer verildi.

Hesaplarını kapattı

1996 doğumlu oyuncu, görüntüsü ile en az 40 yaşında olduğunu söyleyenlere yönelik yaptığı açıklamada, “İnsanların düşünceleri onları zayıf yapar. Ruhu kötü olan insanlar başkalarına zarar vermeye çalışır. Seni seviyorum Lazio" ifadelerini kullandı.

Yaşadığı zor durumlardan dolayı Instagram ve Facebook hesaplarını kapatan Minala, sadece Twitter hesabını açık tutmayı tercih etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!