15 TL'lik tişört aldılar

Güncelleme Tarihi:

15 TLlik tişört aldılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 17:43

Bodrum’da tatil yapan Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Muhammet Bin Faad Bin Al Saud’un oğlu Prens Khalad Bin Muhammed Bin Fahad Bin Al Saud, daha önce kuzenleri diye açıklanan ancak kardeşi olduğu öğrenilen iki erkekle birlikte geniş güvenlik önlemleri arasında bugün öğle saatlerinde kaldıkları Kempinski Barbaros Bay Hotel’den ayrıldı.

Haberin Devamı

PRENS AİLESİNİN ALIŞVERİŞ MACERASI(FOTO GALERİ)

 Prens Khalad Bin Muhammed Bin Fahad Bin Al Saud ve iki kardeşi iki lüks otomobil ile Oasis Alışveriş Merkezi’ne geldi. Grubun gelişleri sırasında Türk ve Suudi korumaların alışveriş merkezinin özel güvenlik görevlilerine talimat vererek gazetecilerin engellenmesini istedikleri öğrenildi. Bunun üzerine gazetecilerin üzerine yürüyen beş güvenlik görevlisi kameraların önüne geçip görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Bazı güvenlikçilerin gazetecilere küfür ettiği görüldü.
  
PRENSİN CİMRİ OĞULLARI

Alışveriş merkezinde yüzde 50 indirim yapan mağazaları geniş güvenlik önlemleri arasında gezen prens ve adı öğrenilemeyen kardeşleri, korumalar otomatik kapıyı elle kapatmaya çalışırken bozunca, mağazada bir süre mahsur kaldı. Yaklaşık 20 dakika mağazada bekleyen Suudi kardeşlerin korumalara kızdığı, bir an önce mağazadan çıkmak istedikleri görüldü. Yaklaşık bir saat içerisinde 6 mağazayı gezen üç kardeşin, sadece 15 TL’lik bir tişört alıp alışveriş merkezini terk etmeleri şaşkınlık yarattı.

Prensin oğullarını mağaza mağaza dolaşırken görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerinin sürekli gazetecileri taciz ettiği, otomobillerin plakalarının alındığı görüldü.

Kilolu olan, uzun saçları ve güneş gözlüğüyle alışverişe gelen prensin oğlu Khalad Bin Muhammed Bin Fahad Bin Al Saud’ın sık sık cep telefonuyla uğraştığı görüldü.

Prensin gezdiği mağazalardan birinde tezgahtarlık yapan 24 yaşındaki Bahar Çelik, “4 yıldan beri birçok ünlüye eşya sattım. Bugün de prensin oğulları alışveriş yapmak istedi. Özellikle yazlık kıyafetlerin fiyatlarını ısrarla sorup pazarlık yaptılar. Beğendiği birkaç tişörtün farklı renkleri olup olmadığını sordu. Hoşuna giden 40 TL’lik tişörtü indirimli olarak 15 TL’ye satın aldı. Kendisi, kibar ve sıcak kanlı bir insandı. İngilizcesi çok iyiydi. Uniseks (hem erkek hem kadınların giyebildiği) kıyafetlerin bulunduğu reyonla çok ilgilendi. Orada uzun süre kaldı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!