'11 tane Servet'im olsaydı'

Güncelleme Tarihi:

11 tane Servetim olsaydı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2008 22:18

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisinde çok kötü bir futbol sergilediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Feldkamp, özür dileyecek dahi bir şey olmadığını kaydederek, “En kötü oyunlarımızdan birini oynadık. Bugün çok gereksiz pas hatalarımız oldu. Biraz fazla kendimize güvendik gibi geldi. Öyle oynayınca da galip gelmeniz zor. Biraz takım oyununu sahaya yansıtabilseydik, en az 1, belki de 3 puan alabilirdik. Ama sahadaki Galatasaray galibiyeti hak etmedi” dedi.

Hafta içi Fortis Türkiye Kupası'nda ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yaptıkları maçın takımı yorgun düşürmüş olup olmadığıyla ilgili olarak Feldkamp, “Takım yorgunsa topu koşturur. Bugün hiç görmediğim şeyler yaptık. Topu alıp kendimiz gitmeye çalıştık. Kendi başımıza işler yapmaya çalıştık. Önemli bir maçta mağlup olduk. Galip gelmemiz gerekirdi” ifadelerini kullandı.

“11 TANE SERVET'İM OLSAYDI...”

Alman çalıştırıcı, Beşiktaş maçında sergilediği futbolla göz dolduran oyuncusu Servet'e övgüde bulundu. Feldkamp, Beşiktaş karşısına daha farklı bir kadroyla çıkıp çıkamayacağı sorusu üzerine, “Durumun takımın yorgunluğuyla veya alternatif futbolcularla alakası yok. Eğer Ayhan hazır olsaydı, bu maç için belki bir değişiklik düşünebilirdim. İki zorlu maç arka arkaya da olsa oyuncularımdan çok daha fazla şey bekliyordum. Belki sahada 11 tane Servet'im olsaydı, daha farklı olabilirdi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Feldkamp ayrıca, takımın kondisyon yönünden eksikleri olduğu şeklindeki bir soru üzerine de “Bugün zaten kondisyon gibi bir sorun olmadı. Kondisyonumuzu etkileyecek herhangi bir şey yapmadık. Kötü oynadık ve rakibi zorlamadık bile. İyi pas yapamadık, oyunu kuramadık” dedi.

Galatasaray, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla 8 Mart Cumartesi günü kendi sahasında Kayserispor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!