1 espri 4 gol

Güncelleme Tarihi:

1 espri 4 gol
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2008 00:15

Metalist yenilgisi G.Saray’ın keyfini kaçırmadı, Hacettepe hazırlıkları neşeli başladı. Yaser’in şutunda yere düşünce esprilere neden olan Ümit Karan, 4 golle şov yaptı.

METALİST Kharkiv karşısındaki yenilgiyle UEFA Kupası’nda büyük avantajı kaybeden G.Saray’da, yarınki Hacettepe maçının hazırlıkları neşeyle başladı. Çift kale maçta bir futbolcunun açıkta kalacağını gören Burak Dilmen, Ümit Karan’ı seçerek, "Madem gol atamıyorsun bari asistçi ol" diyerek joker formasını ona verdi.

Çift kale maçın sonlarına doğru Yaser’in çektiği şutun isabet ettiği Ümit yere yıkıldı. Bunun üzerine Ümit çok sinirlendi ve "Önün bom boş gelip beni vuruyorsun" diyerek Yaser’e çıkıştı. Başta Michael Skibbe herkes gülmeye başladı. "Aaaa asistçi yere düştü" diyerek tepkiler yükselirken, Burak hoca araya girdi ve Yaser’e, "Madem takımımızın asistçisini yere düşürdün, yeni asistçi sen olacaksın" dedi.

Kahveyi de kazandı

Takıma dönen Ümit Karan, kendisini düşüren Yaser’in üstüne ilk topu attıktan sonra yine gülüşmeler oldu. Ancak çift kale maçın bitmesine 5 dakika kala Ümit Karan üst üste dört gol attı.

İdman sonunda bazı futbolcular Aykut’a şut çalışması yaptılar. Topları bir bir kurtaran Aykut, "İşte Aykut bu. Ben çok formdayım" diye espri yaptı. Devreye antrenör Cevat Güler girdi ve Aykut ile Ümit Karan’a "Aykut, Ümit’in atacağı 4 şutu kurtar sana kahve ısmarlayacağım. Eğer Ümit 4 şuttan birisini atsın kahveyi ona ısmarlayacağım" dedi. Ümit, 4 şuttan birini gol yapınca kahveyi kazandı. Daha sonra ikili tekrar 4 şut için iddiaya girdiler. Bu kez Ümit’in attığı dört şutu da kurtaran Aykut büyük sevinç gösterisi yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!