Zorun da ötesinde

Güncelleme Tarihi:

Zorun da ötesinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 1998 00:00

Hasan YILMAER
Haberin Devamı

Fenerbahçe bu maçı alamasaydı, lige de beyaz bayrak sallardı. Ama yine Baliç klasiği Fener'e zorun da ötesinde olsa üç puanı getirdi. Ankaragücü, Fener'in silahı Baliç'i sertlikle durdurmak istiyordu, bu nedenle de daha ilk anlarda Hakan sarı kartı gördü, ama Başkent takımının yöntemlerinde değişme olmadı. Hakemin tutumu buna bir hayli yol da açtı. Ama yine bir korner ve yine Baliç'in olağanüstü vuruşunda kaleciden dönen topu Kemalettin 20. dakikada golledi. Aynı Kemalettin yaptırdığı penaltı ile F.Bahçe seyircisine kan kusturdu.

Fener'in yakınılan defansında Högh aksamayı sürdürüyor ve bölge ‘‘Ben takviye istiyorum’’ diye bağırıyor. Şu anda bu olanak da ortada. Bu isim İstanbulspor'un pazara çıkardığı Halilagiç'tir. Bence Fener yönetimi ‘‘Transfer bitti’’ falan edebiyatını bırakıp bunu gerçekleştirmelidir. O zaman Dimas daha rahatlayacak, orta sahada geriyi kollamak yerine ileri bakacaktır.

Serkan pırıl pırıl

Ancak dün Fener'in defansında bir pırıltı vardı. Alt yapıdan gelip, ilk 11'de yer bulan Serkan, iyi yetişmiş bir genç olduğunu gösterdi. Ağabeyleri biraz müsamaha gösterir, hırpalamaz, pişmesine izin verirlerse ileride bugünkü gibi çok alkışlarımızı alır.

Ama buna karşılık Fener'in dünkü oyununda Löw'ün bir devre boyunca tahammül etti dediğimiz Faruk'un çıkarılmasından sonra giren Boliç de aynı biçimde golleri kaçırınca ‘‘Al birini, vur ötekine’’ demekten başka söz kalmadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!