"Zor bir karşılaşma olacak"

Güncelleme Tarihi:

Zor bir karşılaşma olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2012 16:29

Hentbol Erkekler Süper Ligi Dörtlü Finalleri'nde Beşiktaş ile Milli Piyango yarın İstanbul'da karşılaşacak.

Serinin ilk maçında deplasmanda Maliye Milli Piyango'yu 28-24 yenen Beşiktaş, yarınki karşılaşmayı kazanması durumunda finale yükselecek. Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı antrenörü Müfit Arın, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Ankara'dan avantajlı bir skorla döndüklerini belirterek, “Zor bir karşılaşma olacak. İlk maçta rakibimiz çok önemli bir takım olduğunu, ortaya koyduğu performansla gösterdi. Türkiye Kupası'nı kazanmış olmanın verdiği artı motivasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Takımda sadece Tolga Özbahar'ın bir sakatlığı bulunduğunu kaydeden Arın, “Bu oyuncumuzun maç gününe kadar düzeleceğini umut ediyorum. Ankara'da, bizi yalnız bırakmayan coşkulu taraftarımızın bizi bu maçta da destekleyeceğine inanıyorum. Hedefimiz ilk maçta elde ettiğimiz avantajı iyi kullanarak, üçüncü bir maça gerek olmadan finale yükselmek” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, finale yükselmesi durumunda, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor-Çankaya Belediyesi Anka Spor eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!