Zokora'ya Malouda piyangosu

Güncelleme Tarihi:

Zokoraya Malouda piyangosu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2013 15:32

Trabzonspor'da yönetimin takımdan göndermek istediği Didier Zokora, Malouda'nın büyük desteği ile teknik direktör Mustafa Akçay'ın vazgeçilmezleri arasına girdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un sezon başındaki Davraz kampına geç katılan ve bordo mavili yönetimin göndermek istediği Didier Zokora, ligde oynanan üç maçta da forma giydi. Zokora'nın takıma kazandırılmasında, Fransız futbolcu Florent Malouda'nın büyük desteği olduğu ortaya çıktı. Malouda'nın, "Zokora lider bir oyuncu. Takımın bütünlüğüne ciddi katkılar yapabilir" değerlendirmesi üzerine Akçay'ın sahadaki lider oyuncu sayısını artırmak amacıyla bu öneriyi dikkate aldığı belirtildi. Zokora için, "O benim sahadaki liderlerimden biri" diyen teknik direktör Akçay'ın, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından kadroda yapacağı revizyonda Fildişi Sahilli oyuncudan vazgeçmemesi bekleniyor.

JANKO: OYNARSAM 15 GOL ATARIM
Trabzonspor'un lisans çıkarttığı Avusturyalı golcü Marc Janko, ülkesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın kendisiyle bir görüşme yaptığını belirten Janko, " Hazır olduğumu ve oynarsam en az 15 gol atabileceğimi söyledim. Ekibine beni katmayı düşünüyor. Milli takıma çağrılmam benim en büyük şansım. Burada moral buluyorum. Takımım sakatlığımda bana çok ilgi gösterdi ve iyileşme sürecim bu nedenle iyi geçti. Futbol oynamayı çok özledim ve bu hasrete bir son vermek istiyorum" dedi.

"AKÇAY BENİMLE İLGİLENİYOR"
Janko, Trabzonspor'un bir önceki teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın kendisine çok fazla ilgi göstermediğini de belirterek, "Şimdiki teknik direktör Akçay ise benimle yakından ilgileniyor. Bana güvendiğini söyledi. Türkiye'yle ilgili bir sorunum yok. Trabzon'da yaşamayı seviyorum. Orada sadece futbol var ve bu benim tek istediğim şey. Umarım kendimi orada da kanıtlarım. Milli takımda bana verilen formayı ligimde gösterdiğim performans ile hak etmek istiyorum. Her futbolcu forma giymek ister bende bunu çok istiyorum. Benim istediğim adil bir forma şansı" diye konuştu. Taraftarlar ise lisansı son anda çıkartılan Marc Janko için, "Son transferimiz Janko" yorumlarını yaptı.

EMRE GÜRAL GİTMEKTE ISRARCI
Bordo - mavili takımda forma şansı bulamadığı için gitmek istediğini teknik ekibe ileten Emre Güral'ın bu yönündeki isteği devam ediyor. Transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kala genç forvet oyuncusunun Kayseri Erciyesspor ile görüştüğü ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Ancak bordo - mavili yönetimin Emre Güral'ın bonservisini vermek istemediği ve bu satışa sadece kiralık olarak onay verebileceği de öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!