Ziya Doğan: İstediğimizi aldık

Güncelleme Tarihi:

Ziya Doğan: İstediğimizi aldık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2007 20:16

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2. golü Umut'un tuttuğu oyuncuyu boş bırakmasından yediklerini söyledi. Doğan, "Beşiktaş'tan alacağımız 3 puanla daha zevk veren bir Trabzonspor seyrettirmek istiyoruz" dedi.

Maçın sonuna kadar iyi bir tempo yakaladıklarını ve iyi mücadele ettiklerini savunun Güvenç Kurtar, "İkinci yarıda biraz daha iyi oynadık. Ancak son dakikalarda kalemizde kötü bir gol gördük ve yenildik. Trabzonspor'u ve kendi futbolcularımı kutluyorum. Taraftarlarımızı belki mutlu edemedik ama gösterdiğimiz hırs, enerji ve oynadığımız futbolla biraz da olsa mağlubiyeti unutturmuş oluruz" dedi.

Ligde iyi ve kötü takım diye birşey olmadığını ifade eden Kurtar, "Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Böyle mücadele ederek, ilerisi için mutlaka birşeyler yaparız. Eksiklerimiz var. Bunları da tamamlayacağız. Çok çabuk ve basit goller yiyoruz" diye konuştu.

KULÜP BAŞKANI İPEK

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ise maçın hakemlerini eleştirerek, "Değişen birşey yok. Devam ediyorlar seri halinde. Bunda Merkez Hakem Kurulu'nun başarısı mı var, Haluk Ulusoy'un başarısı mı var onu bilemiyoruz tabii. Daha temeline inmedik. Ama hepsine teşekkür ederiz" dedi.

"Haluk Ulusoy ile aranız mı açıldı?" sorusuna İpek, "Olabilir. Arkadaş olmak demek, Denizlispor'un zarar görmesi mi demek. Hakem aldı verdi maçı ne olacak. Tamam bizim de kaleci hatamız da vardı" yanıtını verdi.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, galibiyet dışındaki sonucun gergin haftaların başlamasına neden olacağını bilerek sahaya çıktıklarını, 90 dakika sonunda istediklerini elde etmenin sevinciyle Denizli'den ayrıldıklarını söyledi.

İlk yarıda 2-0'lık skoru yakaladıktan sonra biraz daha dikkatli olabilmeyi başaramadıklarını vurgulayan Doğan, "Skoru bir 10 dakika kadar koruyabilseydik, rakibin tamamen motivasyonu bozulacaktı, çok açık yakalayacaktık. Fakat şanssız bir gol yedik. 2. golü de Umut'un tuttuğu oyuncuyu bir an boş bırakmasından yedik. Umut, attığı 3 golle de hatasını fazlasıyla affettirdi" dedi.

Eksikleri olduğunu ve bunu en kısa sürede gidereceklerini savunan Doğan, "Defans ve orta sahadaki oyuncularım bugün fazlasıyla görev bilinci içinde hareket ettiler. Forvet gol yollarında etkili ama defansif anlamda alanları kapatmada biraz daha yardımcı olacağına düşünüyorum. Bu maçı unutuyoruz. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Ondan alacağımız 3 puanla da önümüzdeki haftalarda daha moralli ve zevk veren bir Tarbzonspor'u seyrettirmek istiyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!