Ziya Doğan: Bu maçı almak zorundayız

Güncelleme Tarihi:

Ziya Doğan: Bu maçı almak zorundayız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2007 13:00

TRABZONSPOR teknik direktörü Ziya Doğan, futbolcularını, “Bu maçı kazanarak herkese ne kadar diri ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu göstereceğiz“ sözleriyle Konyaspor maçına motive etmeye başladı.

Haberin Devamı

FUTBOLCULARINI SÜREKLİ UYARIYOR

Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'a seri galibiyet sözü veren Ziya Doğan'ın antrenmanda futbolcularına, “Bu maçı almak zorundayız. Ben size güveniyorum. Ligde hedeflediğimiz yere ulaşmamamız için hiç bir sebep yok“ diyerek moral verdi. Ziya Doğan'ın her zaman arkasında olduklarını vurgulayan futbolcular da Konyaspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

GÖKDENİZ'İN AKLI TRABZONSPOR'DA

Sezon başında İngiltere'nin Middlesbrough, İspanya'nın Deportivo, Rusya'nın Rubin Kazan, Almanya'nın Hertha Berlin, son olarak da İtalyan'ın Juventus takımından transfer teklifi alan Gökdeniz, şu anda tek düşüncesinin Trabzonspor olduğunu söyledi. Gökdeniz, bu konuda şöyle konuştu:

“Ligde yaşadığımız olumsuzluklar ortada. Göz göre göre puanlarımız gidiyor. Ama buna rağmen mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Önümüzde bir Konyaspor maçı var ve bu maçı kazanmak istiyor. Biz çok iyi bir takımız. Bu maçı da alacağımıza yürekten inanıyoruz.“

Haberin Devamı

UMUTLAR JUN'DA

Umut'un Vestel Manisaspor maçında kırmızı kart görmesiyle forvette yaşanan sıkıntıdan sonra Trabzonspor'da gözler, Tomas Jun'a çevrildi. Formuyla öteki forvet oyuncuları Ömer Rıza ve Ergin Keleş'ten daha hazır bir görüntü çizen Jun, teknik direktör Doğan'ın da gözüne girdi. Topa hakimiyetiyle dikkati çeken Jun, eski günleri asla hatırlamak istemediğini belirterek şunları söyledi:

“Ailemle birlikte Trabzon'da mutluyum. Amacım eski günlerimi yakalamak. Trabzonspor'a büyük umutlarla gelmiştim. Şimdi bu umutlarımı gerçekleştirme şansı bana verildi. Antrenmanlarda çok çalışıyorum. Hak ettiğim takdirde bana forma verileceğine de inanıyorum. Ziya Doğan, beni bu takıma yeniden kazandırdı.“

JABİ AF BEKLİYOR

Ziya Doğan'ın isteğiyle Kayseri Erciyesspor'dan transfer edildikten sonra ligde oynanan ilk 2 maçta 90 dakika forma giyen Jabi, forma bekliyor. Gine milli takım kampından geç döndüğü için Ziya Doğan tarafından cezalandırılan ve ligde oynanan son 4 maçta forma şansı bulamayan Jabi, antrenmanlardaki hırsıyla dikkati çekiyor. Göze girebilmek için çaba harcayan Jabi'nin en büyük destekçisi ise vatandaşı olan Yattara oluyor. Çalışma dışındaki zamanının büyük bir bölümünü de Yattara'yla geçiren Jabi, Trabzonspor'da forma kapmanın zor olduğunu, bunu başarmak için performansını her geçen gün artırdığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!