Zirvenin adı: Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Zirvenin adı: Fenerbahçe
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 00:00

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 76. dakikada Bekir İrtegün'ün attığı golle 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 67 yaptı ve 1 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu. Bekir bu golle takımına 15 milyon euroluk Şampiyonlar Ligi'nin kapısını açtı.

DAUM: ATTIÄžIMIZ GOL ATIN DEÄžERÄ°NDE

VURAL: DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ HER ŞEY SAHADA OLMUYOR 

BEKİR: EMRE AĞABEY GOLÜ BENİM ATACAĞIMI ÖNCEDEN BİLDİ

MAÇIN CANLI ANLATIMI

 

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI
EskiÅŸehirspor (E)
Ankaragücü (D)
Trabzonspor (E)



VURAL, DAUM'U ÖPTÜ

/images/100/0x0/55ea9ab7f018fbb8f88ad8e9
   Â
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maç öncesi Fenerbahçe Teknik  Direktörü Daum'a sarılıp öptü. Daum hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Vural, Alman  çalıştırıcı ile arasında yarattığı gerilimi maç öncesi sona erdirdi. Vural ile  Daum, birbirlerini gördüklerinde öpüşürken, Vural'ın meslektaşına sarılması  dikkat çekti. Gerilimli ikilinin maç öncesi sarılmasını foto muhabirleri de ilgiyle  takip ederek, fotoğraflamaya çalıştı.
       Â
7 MAÇTIR YENİLMİYOR

Haberin Devamı

Turkcell Süper Lig'de 23. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 2-1'lik yenilginin ardından çıkışa geçen Fenerbahçe 7 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Bu maçın ardından ligde çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertli ekip, bu performansıyla Bursaspor ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olarak iddiasını sürdürüyor.

Ligin 24. haftasında Antalyaspor'u 1-0 yenip, 25. haftada Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, ardından 26. haftada Gaziantepspor'u 1-0, 27. haftada Galatasaray'ı 1-0, 28. haftada Kayserispor'u 2-0 ve 30. haftada da Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler 29. haftayı da Ankaraspor maçı nedeniyle 3-0 hükmen kazanarak geçti.

Haberin Devamı

VOLKAN GOL YEMÄ°YOR

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel, son haftalarda adeta kalesini gole kapadı. Volkan Demirel, ligde tam 637 dakikadır kalesinde gol görmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 28 Şubat'ta yapılan 23. hafta maçının 83. dakikasında İskender Alın'dan yediği golün ardından son 7 lig maçında kalesini gole kapatan Volkan, tam 637 dakikadır gole geçit vermiyor.

BEKÄ°R SAVUNMADAKÄ° BAÅžARISINI, GOLLE SÃœSLEDÄ°

Kasımpaşa karşısında Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan gol savunma oyuncusu Bekir'den geldi. Sarı kart cezalısı Bilica'ın yokluğunda şans bulan Bekir, Kasımpaşa karşısında savunmadaki başarılı futboluyla dikkat çekerken, galibiyet golüne imzasını attı.

Haberin Devamı

Bekir, Fenerbahçe formasıyla ligde ilk golünü kaydetti.

GÜİZA TARAFTARINI ŞOKE ETTİ

Maçın ikinci yarısında Güiza'nın 67. dakikasında kale önünde değerlendiremediği bir gol pozisyonu Fenerbahçelileri şoke etti. Bu dakikada Özer'in sol taraftan ceza alanına taşıdığı topu verdiği İspanyol forvet, müsait durumda uzak direğin yanından topu auta atınca tribünler adeta saç baş yoldu. Protokol tribünündeki Fenerbahçeliler de kaçan pozisyon nedeniyle İspanyol futbolcuya sinirlendiler.

DAUM, MEHMET TOPUZ Ä°LE KONUÅžTU

Fenerbahçe'de 76. dakikada yapılan değişiklikte sarı-lacivertli ekibin en etkili oyuncularından Mehmet Topuz kenara alınırken, Deivid oyuna dahil edildi. Mehmet Topuz'un çıkmasının ardından sarı-lacivertliler gol bulurken, yaşanan sevinçten sonra Daum'un, Topuz ile tercüman aracılığıyla konuştuğu görülürken, futbolcusuna kendisini neden oyundan aldığını anlattığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!