Zemine All-Star makyajı

Güncelleme Tarihi:

Zemine All-Star makyajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2013 01:02

Manisa 19 Mayıs Stadı’nın sararan çimleri yeşile boyandı.

Haberin Devamı

Yetkililer, Drogba ve Sneijder gibi yıldızların sahne alacak olması nedeni ile tüm gözlerin çevrildiği sahaya maç öncesi ilginç bir bakım uyguladı.

AKHİSAR Belediye-Galatasaray maçından önce tartışma yaratan bir gelişme yaşandı. A Milli Takım’ın, 6 Şubat’ta Çeklerle yaptığı hazırlık karşılaşması için elden geçirilen Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zemini, dünkü karşılaşma için yeşile boyandı. Sarı kırmızılı takımın flaş transferi Didier Drogba’nın ilk kez bu maçta görücüye çıkacak olması nedeni ile kolları sıvayan yetkililer, sahanın bozulan kısımları için ilginç bir çözüme imza attı.

PÜSKÜRTME ALETİ İLE BAKIM

SABAH saatlerinde sırta takılan özel püskürtme aleti ile sahaya gelen bir personel, kale önlerinde, orta alanda ve taç çizgisine yakın bölgelerde sararan çimleri yeşil renge boyadı. Bu şaşırtıcı uygulamanın, televizyon yayınında daha canlı görüntü vermesi için yapıldığı öğrenildi. Hatta aynı yönteme, Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasındaki milli maçta da başvurulduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

BOYA DEĞİL GÜBRE DÖKÜLDÜ!

ZEMİNİN boyandığı yönündeki haberlerin hızla yayılması üzerine Stat Müdürü’nden bir açıklama geldi. Objektiflere de takılan zeminin sararan kısımların boyandığı iddialarını yalanlayan 19 Mayıs Stat Müdürü Erkan  Poğçacı, “Çıkan iddialar doğru değil. Sabah saatlerinde saha zeminine gübreleme ve sulama çalışması yapıldı. Sahaya boya değil, gübre ve su döküldü” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!