Zaferlerinizle coşalım

Güncelleme Tarihi:

Zaferlerinizle coşalım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 22:22

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ve Trabzonspor, 2. Tur ilk maçlarında bugün sahne alıyor. Siyah beyazlılar, Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı yenilgisini aldıkları (8-0) Liverpool’la deplasmanda karşılaşırken, bordo mavililer Napoli’yi ağırlayacak. Kaptan Tolga’dan yoksun olarak İngiltere’ye giden Kartal’ın hem avantaj elde etme hem de rövanş mücadelesi saat 22.05’te başlayacak. Trabzon’da ise sakat ve cezalıların çok olması teknik direktör Ersun Yanal’ın canını sıkıyor.

Haberin Devamı

TEK HEDEF KAZANMAK

Slaven Bilic, “Dünyanın en zor atmosferine sahip stadyumda maça çıkacağız. Bu durum üzerimizde bir baskı yapıyor evet, ama olumlu bir baskı” dedi. Hırvat hoca sakat futbolcularının çokluğuna vurgu yapsa da “Takım olarak galibiyete inancımız tam” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçı için bugün sahaya çıkacak olan Beşiktaş ve Trabzonspor’da teknik direktörler tek hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi. Siyah beyazlıların Hocası Slaven Bilic, sakat isimlerinin çokluğundan dert yansa da takım olarak kazanmak için kenetlendiklerini dile getirdi.. Bilic “Dünyanın en zor atmosferine sahip stadyumda maça çıkacağız. Bu durum üzerimizde bir baskı yapıyor evet ama olumlu bir baskı

SEYiRCiYE KEYiF VERMELiYiZ

TRABZON Hocası Ersun Yanal ise gol yemeden kazanmanın en büyük stratejileri olacağını ifade edip “Elbette Napoli güçlü bir takım ama futbolun en güzel tarafı, her zaman her şeyin mümkün olması. Umarım turu biz geçeriz. Sonuç ne olursa olsun seyirciye keyif vermeliyiz” diye konuştu. Yanal, İtalyan gazetecinin, “Pandev ve Dzemaili İtalyan ve Türk futbolunu birbirlerine yakınlaştırdılar mı” sorusuna, “Çok fazla göremedik onları ama İtalyan hocaların katkısı oldu” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

LiVERPOOL YOLU ÇiLELi BAŞLADI

Saat 10.00’da Liverpool’a gitmesi beklenen Beşiktaş, kötü hava şartları nedeniyle saat 15.18’de havalanabildi.

BEŞİKTAŞ, İngiltere’ye zorlu hava şartları ve uzun bekleyişler sonrasında gidebildi. Kritik Liverpool maçı için dün sabah saat 10.00’da Sabiha Gökçen’den özel bir uçakla İngiltere’ye hareket etmesi beklenen siyah beyazlı kafile, ancak saat 15.18’de havalanabildi.

BAŞKANI BEKLEDİLER

YOĞUN kar yağışı nedeniyle saat 13.00 sularına kadar Nevzat Demir Tesisleri’nde bekleyen Beşiktaş kafilesi, saat 14.30 civarında uçağa alındı. Ancak Kartal, hareket etmek için Başkan Fikret Orman’ın da gelmesini bekledi.

HACIOSMANOĞLU SON 16 iSTiYOR

Trabzonspor Başkanı, geçen yıl Avrupa’da yakaladıkları başarıyı bir sonraki aşamaya taşımak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli’yi yenerek son 16 takım arasına kalmak istediklerini söyleyip “Geçen sezon ilk kez oynadığımız 2. tur müsabakasını bu yıl bir sonraki aşamaya taşımak en büyük arzumuz” dedi.

YALNIZ BIRAKMAYIN

TARAFTARLARDAN takıma destek vermelerini isteyen Hacıosmanoğlu “Stada gelmemek için herkesin bazı haklı nedenleri olabilir. Oyuncularımıza verdikleri mücadelede yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz” diye konuştu.

Trabzon’un hakemi değişti

TRABZONSPOR’UN bugün oynayacağı Napoli maçının hakemi Portekizli Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa ve ekibi kötü hava şartlarından dolayı Türkiye’ye ulaşamadı. UEFA maça Rus hakem Vladislav Bezborodov ve ekibini atadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!