Zaferle döneceğiz

Güncelleme Tarihi:

Zaferle döneceğiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, K.Hakan, İlie ve Hagi'nin yokluğuna rağmen Borissia Dortmund'u deplasmanda yeneceklerini ileri sürdü...

Gurbetçiye güveniyor

Galatasaray, Borussia Dortmund ile yarın yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı için dün Almanya'ya gitti. Teknik Direktör Fatih Terim, Borussia Dortmund maçının zor bir karşılaşma olacağını belirterek, gurbetçilerin tribün desteğini de alarak, maçtan galibiyetle döneceklerine inandığını kaydetti.

Geçmişten ders aldık

Terim, şunları söyledi: ‘‘Herşey bitmiş değil. Biz, geçen maçlardan da ders alarak, ikinci yarıya çok daha iyi hazırlandık. Özellikle Sparta Prag maçında oyuncularımızın kırmızı kart görmeleri, bir uluslararası karşılaşmada eksik oyuncuyla mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Üç eksik dezavantaj

Borussia Dortmund maçına K. Hakan, İlie ve Hagi'den yoksun olarak çıkmalarının bir dezavantaj olduğuna dikkat çeken Terim, hazırlıkları buna göre yaptıklarını söyledi ve ekledi: ‘‘Türkiye'ye bir zaferle döneceğimize inanıyorum. Çünkü takımım Borussia Dordmund'u Almanya'da yenecek güçte.’’

Antrenmanda izdiham

Alfa Air'e ait uçakla Düsseldorf'un Rhein-Ruhr Havaalanı'na gelen G.Saray kafilesi, çok sayıda Türk vatandaşı tarafından karşılandı. Sarı kırmızılıların Dortmund'da yaptığı antrenmanda ise izdiham yaşandı. İdmanı izleyen binlerce gurbetçimizin sahaya hücum etmesi yüzünden çalışma yarıda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!