Yusuf'un başı Xanhti ile dertte

Güncelleme Tarihi:

Yusufun başı Xanhti ile dertte
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2008 12:52

Bursaspor, 7 Haziran'da prensipte anlaştığı Denizlispor'un tecrübeli ortasaha oyuncusu Yusuf Şimşek'in Yunanistan'ın Skoda Xanhti kulübüyle yapılan protokol anlaşmasını halen fesh etmediği öğrenilirken, yıldız oyuncunun menajeri Alaattin Gülerce, "Bu akşama kadar Bursaspor Yunan kulübüyle sözleşmeyi fesh etmezse yarından itibaren Süper Lig'den başka takımlarla görüşeğiz" dedi.

Haberin Devamı

17 gün önce Denizlispor'lu Yusuf Şimşek ile 2+1 yıllık prensipte anlaşmaya varan Bursapor Yönetimi'nin tecrübeli ortasaha oyuncusunun Yunanistan'ın Skoda Xanhti kulübüyle yaptığı protokol anlaşmasını fesh etmek için hala Yunanistan'a gitmediği ve anlaşma sağlamadığı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bir açıklama yapan Yusuf Şimşek'in menajeri Alaattin Gülerce,

"7 Haziran'da Bursaspor ile prensipte anlaşmaya vardık. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da bize anlaştığımız gün Yunanistan'a giderek Skoda Xanhti kulübüyle yapılan protokol anlaşmasını fesh edeceğini söyledi. Ancak aradan geçen 17 güne rağmen Başkan İbrahim Yazıcı veya herhangi bir yöneticinin Yunan kulübüyle hiç görüşmediğini ve Yunanistan'a gidilmediğini öğrendik. Biz Bursaspor'dan hiçbir para veya çek dahi almadık. Bursaspor Kulübü'nden de bizi kimse arayıp Yunan kulübüyle olan protokol anlaşmasının fesh edilmesi konusunda bize bilgi vermedi. Bursaspor'a bu akşam saatine kadar süre verdik. Bursaspor akşama kadar bu işi çözemezse yarından itibaren Yusuf'u isteyen 4-5 Süper Lig kulübüyle görüşmelere başlayacağız. Biz Yusuf'a 1.5 milyon dolar veren takımların teklifini geri çevirip Bursaspor'u tercih ettik. Ama malesef Bursaspor hiç etik davranmadı" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!