Yusuf F.Bahce'de

Güncelleme Tarihi:

Yusuf F.Bahcede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kulübünden izin alarak dün F.Bahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Şadan Kalkavan ile görüşen Denizlisporlu futbolcu, sarı lacivertli takımla söz kesti.

İstanbul'da görüştüler

F.Bahçe, Denizlispor'un yıldız futbolcusu Yusuf Şimşek ile söz kesti. Dün, kulübünden izin alarak İstanbul'da F.Bahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Şadan Kalkavan'la görüşen Yusuf, ‘‘Ben çocukluğumdan beri Fenerbahçeli'yim. Önümüzdeki sezon oynamak istediğim tek takım da F.Bahçe'dir’’ diye konuştu.

Kalkavan: Bu iş bitti

Şadan Kalkavan, Yusuf'un sözlerine karşılık, kendisine gelecek sezon sarı lacivertli formayı giydireceklerini belirterek şunları söyledi: ‘‘Hiç merak etme. Sen artık F.Bahçeli'sin. Yönetim Kurulu senin için ne gerekiyorsa yapacak. Sezon sonunda yeni takımının formasını giyeceksin.’’

6 milyon dolar isteriyor

Bu arada Denizlispor Kulübü, Yusuf'un bonservisi için 6 milyon dolar (yaklaşık 3.7 trilyon lira) istedi. Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, ‘‘Fenerbahçe, Yusuf'la anlaşmış olabilir. Ama transferde kulübün dediği olur’’ dedi. Sarı lacivertlilerin bu rakamı çok bulduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!