Yürekli adamım yok

Güncelleme Tarihi:

Yürekli adamım yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galli hoca, Beşiktaş yönetimine verdiği ilk yarı raporunda, lider oyuncu eksikliğini fazlasıyla hissettiklerini belirtirken, ‘‘Bana, sahaya çıktığı zaman maç kazandıracak, yüreğini ortaya koyacak oyuncu lazım. Eğer imkan varsa sol kanada kaliteli bir oyuncu alınmalı’’ dedi.

Raporunu verdi

Önce G.Saray maçıyla yenilmezlik unvanını yitiren, ardından da zayıf rakibi Dardanelspor'a sahasında puan vererek liderlikten olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör John Toshack, yönetimden sol kanat oyuncusu istedi. Dün tatil için İspanya'ya giden Galli hoca, yönetime bıraktığı ilk yarı raporunda başarısızlığın faturasını yine futbolculara kesti.

Zaman gerekli

Toshack'ın ilk yarı değerlendirmesi şöyle: ‘‘Beşiktaş'ın kadrosuna dokuz yeni oyuncu katıldı. Bunların kaynaşması ve oturması için zamana ihtiyaç var. Bazı yıldız oyuncular maalesef istediğim şekilde oynamadılar. Bana şovmen değil, sahaya çıktığında maçı kazanacak ve yüreğini ortaya koyarak çarpışacak oyuncu lazım.

Ayrımcı değilim

Takımda yer alan 20 kişi de siyah beyazlı formayı giydi. Ayrımcılık yapmadım. Ohen, Del Solar ve Sellami en iyi yabancı transferler. Ohen forvette tek başına bırakılıyor, kimse pas atmıyor. Sonra da eleştiriliyor. Bakın Galatasaray'a herkes Hakan Şükür'e oynuyor.

Zamanında geldi

Ligin son 3 haftasında düşüş yaşadık. Devre arası tatili bizim için tam zamanında geldi. Artık iyi bir dinlenme, ardından da sıkı bir çalışmayla ikinci yarıya hazırlanacağız. İkinci devreden oldukça ümitliyim.

Elimdeki bu

Yönetim, 13 milyon doların 8 milyon dolarını Ayhan için harcandı. Geriye kalan 5 milyon dolarla da yabancı futbolcuları aldık. Şimdi de başka bir oyuncu için bütçemizde para bulunduğunu sanmıyorum. Elimdeki kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. İmkan varsa sol kanada oyuncu şart.

Sorumluluk...

Ertuğrul'un sorumluluktan kaçıp hatayı teknik heyete atmasına anlam veremedim. Ertuğrul'a da her alanda görev verdim. Ben bireysel değil, takım oyunu sergileyen oyuncu istiyorum. Ertuğrul benim için çok iyi bir defans oyuncusu ama nedense istenileni veremiyor.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!