Yunus Mallı tercihinden dolayı memnun

Güncelleme Tarihi:

Yunus Mallı tercihinden dolayı memnun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 20:33

Almanya'da Mainz 05'te forma giyen Yunus Mallı, Türk Milli Takımı tercihiyle doğru bir karar verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nın, yarın Yunanistan'la oynayacağı hazırlık maçı öncesi, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yunus Mallı, ay-yıldızlı formayı ilk kez Katar karşısında giydiğini hatırlatarak, "İlk maçımı yaptığım için çok mutluyum. Hocamızın şans vermesi beni mutlu etti. İlk adımı attım, inşallah devamı da gelir" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir ay önce Almanya'da bir araya geldiklerini aktaran Yunus, "Kendisine Türkiye için seve seve oynayabileceğimi söyledim. Vatandaşlık işlemleriyle ilgili sorun vardı. Onların tamamlanması birkaç hafta sürdü. Bu kampa yetiştim. Burada olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.


Mainz 05'te forvet arkasında forma giydiğini kaydeden milli futbolcu, "Bence en etkili futbolumu o bölgede oynayabilirim. Şimdiye kadar sezon iyi geçti, 7 gol attım. Bu sezon performansımda bir artma var. İnşallah devamı da gelir" şeklinde konuştu.

'DOĞRU KARAR VERMİŞİM'
Almanya'da çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarında forma giydiğini anlatan Yunus Mallı, "17 yaş altı takımından beri Almanya'da milli takımlarda oynadım. Orada güzel vakit geçirdim. 2009 yılında Avrupa Şampiyonu olduk fakat ben kendimi Türk hissediyorum. Doğru karar vermişim. Gerçekten Türkiye için oynamak farklı bir duygu. Bunun için mutluyum" diye konuştu.

Yunus Mallı tercihinden dolayı memnun


2016 Avrupa Şampiyonası'nda milli formayla Almanya ile karşılaşmak istediğini dile getiren Yunus Mallı, "Almanya'ya karşı oynamak güzel olur. Arkadaşlarımıza karşı oynamak isteriz. Türk'üm, Türkiye için oynayacağım. Almanya'ya karşı oynarsak, elimizden geleni yapacağız. Almanya ile karşılaşmak isteriz" değerlendirmesini yaptı.



BAKMADAN GEÇME!