Yunus Mallı Çağlar'ın takımını parçaladı...

Güncelleme Tarihi:

Yunus Mallı Çağların takımını parçaladı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2016 10:45

Yunus Mallı'nın yıldızlaştığı maçta Mainz, Çağlar Söğüncü'nün forma giydiği Freiburg'u mağlup etmeyi başardı. Milli futbolcumuz Yunus Mallı, Freiburg'a karşı attığı golle "Mainz tarihinin en çok gol atan futbolcusu" rekoruna ortak oldu.

Haberin Devamı

Mainz 4 - 2 Freiburg! Bundesliga'nın 12. haftasında Yunus Mallı'nın forma giydiği Mainz, taraftarı önünde Çağlar Söğüncü'nün oynadığı Freiburg ile karşılaştı. Yunus Mallı'nın 2 asist, 1 golle oynadığı maçta Mainz rakibini 4-2 yenmeyi başardı.

Mainz'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Niko Bungert, 20. dakikada penaltıdan Yunus Mallı, 82. dakikada Stefan Bell ve 90+5. dakikada Onisiwo kaydetti. Bungert ve Bell'in gollerinde asisti Yunus Mallı yaptı.
Freiburg'un gollerini 67. dakikada Vincenzo Grifo ve 85. dakikada Nils Petersen attı.
Bu sonucun ardından Mainz Bundesliga'da puanını 17'ye çıkarırken, Freiburg 15 puanda kaldı. Attığı gollerle takımını Bundesliga'da sırtlayan Yunus, Freiburg'a karşı da ağları havalandırarak Bundesliga'daki 29. golünü kaydetti ve Mainz'in efsane oyuncusu Mohamed Zidan'ın rekoruna ortak oldu.

Haberin Devamı

Yunus, Mainz formasıyla Bundesliga'da bir gol daha atması halinde kulübün Bundesliga tarihindeki en golcü futbolcusu olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!