Yumruklu Kongre

Güncelleme Tarihi:

Yumruklu Kongre
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 21:04

Başkan Fikret Orman, Mali ve İdari Genel Kurul’da kendisine ‘Yalancı’ diyen kulüp üyesi İsmail Tugay Güzel’i kuliste yumrukladı.

Haberin Devamı

BUGÜN seçim yapacak olan Beşiktaş’ta dün mali ve idari genel kurulda yumruklar konuştu! Yıllık giriş aidatının bin 200 TL’den 5 bin TL’ye çıkarılması nedeniyle yaşanan gerilim başkan Fikret Orman’a da yansıdı. Kulüp üyesi İsmail Tugay Güzel, konuşmasında, “Yalancı başkan istemiyoruz” deyince yönetici Metin Albayrak, çok sinirlendi ve Güzel kürsüden indirilip kulise götürüldü.

BAŞKAN ÖZÜR DiLEDi

Orman, “Özür dilerim, yanlış anladınız” diyen Güzel’i, “Daha ne diyeceksin” diyerek, yumrukla yere serdi. Albayrak’ın da Güzel’e yerde tekme attığı iddia edildi. Darp raporu alan Güzel, karakolada gidip şikayetçi oldu. Orman, daha sonra yaptığı açıklamada, “Bizim toparlayıcı ve sinirlerimize hakim olmamız lazım. Biraz sinirliyim. Bütün Beşiktaşlılardan özür diliyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

BORÇ 1 MiLYARI AŞTI iBRAYI ALDI

BEŞİKTAŞ’ın borcu 1 milyar 328 milyon liraya çıktı. Kulübün alacağının ise 167.5 milyon lira olduğu açıklandı. Buna göre alacaklar düştükten sonra net borç, 1 milyar 161 milyon lira oldu. 598 milyon liralık 2016 yılı bütçesi de oy çokluğuyla onaylandı. Daha sonra yapılan oylamada Fikret Orman yönetimi ibra edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!