Yorgun savaşcı

Güncelleme Tarihi:

Yorgun savaşcı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

G.Saray, Denizli karşısında beraberliği 90’da kurtardı

UEFA Kupası finalisti Galatasaray, Leeds maçından üç gün sonra sahasında konuk ettiği Denizlispor karşısında beraberliğe razı oldu. Sarı kırmızılılar Hagi ve Marcio ile puanı bulurken, Denizlispor'un golleri Donev ve Mehmet Ali'den geldi.

LEEDS yorgunu Galatasaray, sahasında konuk ettiği Denizlispor'la 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın da puan kaybettiği haftada zirvedeki puan farkı yine altıda kaldı.

DAKİKA: Emre'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Hagi kullandı. Ceza sahası dışından Rumen yıldızın sert şutu kalecinin müdalesine rağmen yan direkten döndü. Okan tamamlamak istedi, savunma uzaklaştırdı.

DAKİKA: Ümit'in uzun taç atışında Hakan Şükür kafayı vurdu, kaleci topu çizgi üzerinde kontrol etti.

DAKİKA: Denizlispor atağında Yusuf, Taffarel ile karşı karşıya kaldı. Vurmak yerine pas verince takımını bir golden etti.

DAKİKA: Hagi'nin sağdan kullandığı korner atışında Hakan Şükür'ün kafa vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu Okan kafayla tamamladı, kaleciyi geçen topu Salih çizgiden çıkardı.

DAKİKA: Yusuf'un pasında Ümit, Taffarel ile karşı karşıya kaldı. Yakın mesafeden vuruşunda top Taffarel'den sekti, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA: G.Saray'ın ofsayt duraklamasından faydalanan Ümit, Taffarel'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı.

DAKİKA: Ali Tandoğan'ın ceza alanı içinde Hagi'ye yaptığı harekete hakem penaltı kararı verdi. Hagi'nin kullandığı penaltı atışını Süleyman kurtardı. İlk yarı golsüz sona erdi.

DAKİKA 46: Galatasaray ikinci yarıya golle başladı. Popescu'nun uzun pasında kaleci Süleyman'ın elinden kaçırdığı topu takip eden Hagi, kontrollü vurdu, kale çizgisine paralel giden top ağlarla buluştu: 1-0.

DAKİKA 72: Denizlispor eşitliği yakaladı. Gelişen kontratakta Yusuf sağdan ceza alanına girerken yerden topu ortaya çıkardı, gerilerden gelen Donev, sol ayağıyla yerden vurarak Taffarel'i avladı: 1-1.

DAKİKA: Ergün'ün ceza yayı üzerinden sert vuruşunda Süleyman mükemmel bir refleksle uçarak topu kornere gönderdi.

DAKİKA: Hakan Şükür'ün kafa pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Marcio'nun çaprazdan vuruşunda top yandan auta çıktı.

DAKİKA 82: Emre'den kaptığı topla ceza alanına giren Yusuf topu ortaya çıkardı, Mehmet Ali, düzgün bir vuruşla Taffarel'in solundan ağları havalandırdı: 1-2.

DAKİKA 90: Ümit'in sağdan yaptığı ortada Hakan Şükür'ün kafa şutu yan direkten döndü, topu iyi takip eden Marcio yarım vole vuruşla kalecinin müdahalesine rağmen eşitliği sağladı: 2-2. Ve maç bu skorla sona erdi.

Ümit Takım yarı finalde

Almanya'nın BV 04 Düsseldorf Kulübü tarafından düzenlenen, Uluslararası Paskalya Turnuvası'nda, Galatasaray Ümit Takımı yarı finale yükseldi. Sarı kırmızılı takım, geçen yıl bu kupayı kazanan Hollanda'nın PSV Eindhoven takımını Eyüp'ün golüyle 1-0 yendi,

Cezalı Okan Van'da yok

Okan ilk yarıda hakeme itiraz edince sarı kart gördü. Bu kartla birlikte kart cezalısı durumuna düşen milli futbolcu, deplasmanda oynanacak olan Vanspor maçında forma giyemeyecek.

Terim'den farklı kadro

G.Saray Teknik Direktörü Fatin Terim, Leeds maçında ilk 11'de oynayan Ergün, Bülent, Suat ve Capone'yi yedek soyundurdu. Ümit, Ahmet, Hasan ve Hakan Ünsal, ilk 11'de sahaya çıktı.

Mecidiyeköy’de şov

UEFA Kupası'nda finale kalan G.Saray'a dünkü lig maçına ‘‘We are the champion’’ şarkısıyla çıkarken, tribünler büyük sevgi gösterisinde bulundu.

UEFA Kupası'nda finale yükselerek bir ilki gerçekleştiren, Galatasaray'ın, bu başarısından sonra çıktığı ilk lig maçında Ali Sami Yen Stadı karnaval yeriydi. Cimbom kafilesi saat 17.00'de Florya'dan stata doğru yola çıktığında arabalar kornalarıyla, vatandaşlar alkışlarla sarı kırmızılılıra sevgi gösterisinde bulundu.

‘‘We are the champion’’ şarkısı eşliğinde statta sahaya çıkan sarı kırmızılı futbolcular, tribünleri dolduran taraftarlarca ayakta alkışlandı. ‘‘Türkiye sizinle gururu duyuyor’’ sloganı atan tribünler dakikalarca alkışladıkları Fatih Terim'e yumruk şov yaptırdı. Futbolcular da tribünlerin isteği üzerine tek tek yumruk şov yaptı.

Final bileti yarın satışta

G.SARAY'ın Arsenal ile 17 Mayıs'ta Kopenhag'da oynayacağı UEFA Kupası final maçının biletleri yarın şatışa çıkacak. Ali Sami Yen Stadı ve kulüp binasında satılacak biletlerin fiyatı bugünkü yönetim kurulu toplantısında belirlenecek. Bu arada maçta İngilizce bir pankartla maçın Eurosport'tan da yayınlanacağı duyuruldu.

Uyanıklar!

Ali Sami Yen'e 23 Nisan şenlikleri için gelen çoçuklar kutlamalar bitip stat boşaltıldığı zaman saklandı. 100'e yakın çocuk maç saati ortayı çıktı ve karşılaşmayı seyretti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!