Yönetimden "taahhüt" vurgusu

Güncelleme Tarihi:

Yönetimden taahhüt vurgusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 09:54

Elazığspor Yönetim Kurulu, taahhütler yerine getirildiği taktirde, uzun soluklu olarak Elazığspor'a hizmet etmeyi sürdüreceklerini bildirdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Kaya, Korkut Şerifoğulları ve Zafer Yetiş'in yaptığı görüşmede, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun “Bugüne kadar Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ve yönetiminin yanında olduğunu, bundan sonra da yanında olacağını” belirterek, gerekli desteklerini taahhüt ettiği kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:
“İstifa kararından vazgeçilmesi sebeplerinden biri de Elazığspor'umuzun transfer döneminin ortasında zor duruma düşeceğidir. Elazığspor üzerinden geçinen fırsatçılar ve kara bulutlar 'Kulüp Başkanı Öztürk'ün parasını alıp kulübü sıkıntıya sokacağı' beyanlarıyla aslında kendi yapılarına uygun bir tarz sergileyerek kamuoyu oluşturarak, geçmişte olduğu gibi klasik bir Elazığspor ve yönetimi oluşturmaya çalıştıkları duyumları alınmıştır. Bu gelişmelerin sonucunda yukarıda bahse konu gerekçeler doğrultusunda her ne kadar maddi sıkıntı çekilse de, vicdanen bu süreçte Elazığspor'umuzu istifamız hususunda büyük yara alacağı da düşünülerek yönetimimiz olarak Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ikna edilerek, bu süreçte göreve devam kararı alınmış ve gerekli taahhütler yerine getirildiği takdirde de uzun soluklu olarak yönetim kurulumuz Elazığspor'umuza hizmet etmeye devam edecektir.”

Açıklamada, askıya alınan transfer görüşmelerinin 26 Haziran'da Ankara da Kulüp Başkanı Öztürk ve futbol şube sorumlusu Zafer Yetiş tarafından kaldığı yerden devam ettirileceği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!