Yollar asfalt

Güncelleme Tarihi:

Yollar asfalt
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 1997 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

ADANA'nın yolları artık taşlı değil... Her tarafı asfalt, stadın zemini de sarıyken yemyeşil olmuş... Galatasaray kendi evinde oynuyordu sanki. Özlemişti Galatasaray'ı Adanalılar. Uzun zamandır oynamayan İlie, dün hazır olmadığını gösterdi. Henüz gücü yerinde değil. Galatasaray'da dün hatlar arasında korkunç boşluklar vardı. Oyunun büyük bölümü böyle giderken, tam bütünleşmişken, kişisel hatalardan golü yiyebiliyorlar. İlhan, bütün defansı ipe dizer gibi diziyor, bir Allah'ın kulu müdahale edemiyor. Bu nasıl defans?

Hakan Şükür... Adam didiniyor, çabalıyor, bir şeyler yapmak için çalışıyor. Ancak istediği topları oyunda ya bir kere ya da iki kere alıyor. Onu da atıyor. Şunu söylemek gerekir ki, oyun içinde ona hiçbir destek yoktu. Ne yapsın çocuk? Hakan'a bu nedenle sakın kızmayın.

Sahada en çok koşan Ümit'ti. Ümit formsuzluğunu yenmiş göründü. Hep oyundaydı. Tugay dün bir hayli çalışkandı. Sonradan oyuna giren Arif istenilenden çok uzaktı.

Galatasaray dün korkulu anlar yaşadı. Oyunu avantajlı götürürken, çok basit hatalar ve sonucunda yenilen gol futbolcuları strese soktu.

Orta hakem Murat Ilgaz, Galatasaray aleyhine bir penaltı kararı vermişti. Ancak yardımcısı Sürat Müniroğlu pozisyonun ofsayt olduğunu gördü ve ısrarla bayrağını kaldırarak orta hakemin hatasından dönmesini sağladı.

Galatasaray'dan beklerdim ki Adana'da çok daha iyi futbol oynasın ama önemli olan puan. Onu da aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!