Yok aslında farkımız

Güncelleme Tarihi:

Yok aslında farkımız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2006 00:00

Sahalarımızda görmek istemediğimiz görüntülerin bir benzeri, önceki gece İspanya Ligi’nde de yaşandı. Osasuna-Real Madrid maçında verilen penaltı kararı ev sahibi takımın taraftarlarını çileden çıkardı.

İSPANYA Ligi La Liga’da, önceki gece Osasuna ile Real Madrid arasında oynanan maç olaylara sahne oldu. Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi yapan iki ekibin karşılaşmasını, Real Madrid 51. dakikada Baptista’nın penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı. Ancak hakemin konuk ekip lehine verdiği tartışmalı penaltı kararı, ev sahibi takım tribünlerinde büyük infiale yol açtı. 51. dakikadan maç bitene kadar başta şişe olmak üzere sahaya birçok madde yağdıran Osasuna taraftarları sık sık oyunun kesilmesine neden oldular.

Ali Sami Yen’de sulu derbi

G.Saray ile F.Bahçe arasında son yıllarda oynanan maçlarda gerilim doruğa tırmanıyor. Bu sezon 2’si Fortis Türkiye Kupası’nda olmak üzere 4 kez karşılaşan ezeli rakiplerin maçlarında taraftarların taşkınlıkları, ağır para ve seyircisiz oynama cezalarını da beraberinde getirdi. 22 Mart Çarşamba akşamı Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında taraftarları sahaya pet şişelerle su atmış, bu yüzden G.Saray’a 1 maç seyircisiz oynama cezası gelmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!