Yine yeni yeniden

Güncelleme Tarihi:

Yine yeni yeniden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 15:10

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile yöneticilerden Haldun Üstünel, Mümtaz Tahincioğlu ve Murat Yalçındağ, basketbol şubesinde yeni görev alan teknik ve idari ekip ile sporcularla biraraya geldi.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı sonrasında Galatasaray TV'ye açıklamada bulunan şubeden sorumlu yönetici Mümtaz  Tahincioğlu, herkesin, görevini hedefe kilitlenmiş biçimde yapmaya başlayacağını  belirterek, “Toplantıda başkanımız, basketbolcularımızla ve göreve yeni gelen  arkadaşlarımızla biraraya geldi. Bu toplantıda bizlere, ligde kalmamız için  yapılması gerekenlerden bahsetti. Güzel bir motivasyon konuşması oldu. Bugün  itibarıyla herkes, görevini hedefe kilitlenmiş şekilde yapmaya başlayacaktır.  Benim yeni görevim de basketbol şubesi ve yönetim kurulu arasında köprü görevi  görmek, iletişimi sağlamak ve bugünkü durumdan en iyi şekilde çıkılmasını  sağlamak” dedi.

Galatasaray Cafe Crown'ın ligde kalacağına inandıkları için hep birlikte  ve takım ruhuyla çalışmaya başladıklarını vurgulayan Tahincioğlu, şöyle devam  etti:
“Bugünden itibaren Nur Gencer ağabeyimiz genel menajer olarak atandı.  Hemen arkasında şube koordinatörlüğünde Tuğrul Demir ağabeyimiz var. Antrenörümüz  Cem Akdağ, yardımcı antrenörümüz Cihansever Yeşildağ olacak. Bu isimlerle fiilen  bugün çalışmaya başladık. Hocamız Cem Akdağ halen yurtdışında. Pazartesi günü  ekibe katılarak çalışmalara başlayacak. Galatasaray'a verilen cezayla ilgili de  Tahkim Kurulu'na başvurumuz olacak. Şu anda hukuk departmanımız bu işi ele almış  durumda. Toplantıda tüm oyuncularımız durumu merak ettiler ve sordular. Biz de  kendilerine, takım olarak kenetlenip, hedefe koşacağımızı anlattık. Mevcut  durumda herhangi bir sorun yok. Kimsenin itirazı da yok. Herkes durumun  ciddiyetine vakıf. Çok daha önemlisi, bugünkü durumumuz hem çalışanlar, hem  sporcular için ciddi motivasyon olacaktır.”

Haberin Devamı

GENCER: “İMKANSIZI BAŞARMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Galatasaray'da, erkek basketbol takımının genel menajerliğine getirilen  Nur Gencer, emekli olup Bodrum'a yerleşmişken, Galatasaraylı olduğu için bugün  görevi aldığını belirtirken, “Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi'nin başına bir  olay geldi ama bu tesadüfen olmadı. Araştırmalarıma göre, takımın seyahat  organizasyonundan, orada yaşanan olaylara kadar hatalar var. Bu, her camianın  başına gelebilir. Şimdi biz, imkansızı başarmak için mücadele edeceğiz. Bunu  başararak tarihe geçmek istiyoruz” dedi.
Gencer, bunun için takımı çok yeterli gördüğünü de kaydederken, “Takım,  yeni askerler hazır ama cephe gerisinde hiçbir şey yok. Cephe gerisini  tamamlayacağız. Yönetim kurulu bize destek verecek, taraftar destek verecek. Bize  yapılmış önemli bir haksızlık olduğunu, cezanın çok ağır olduğunu düşünüyorum.  İtirazımızı yapacağız ve buradan da olumlu bir sonuç alacağımıza inanıyorum”  diye konuştu.

Haberin Devamı

DEMİR: “ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK

Kulüpte basketbol şubesi koordinatörlüğü görevini üstlenen Tuğrul Demir  de açıklamasında, “Bu işe başımızı koyduk ve bu süreçten çıkacağız” dedi.
“Görevi kabul ederek ateşten gömlek giymiş olduk” diye konuşan Demir,  görüşlerini şöyle aktardı:
“Biz yenilmez armadayız. Türkiye'ye basketbolu getiren, basketbolu  tanıtan bir camiayız. Bu badireden çıkacağız. Galatasaray'a da bu yakışır. Yakın  bir süreçte, bu sene değil, ama gelecek sene tekrar o yenilmez armadayı  yaşatacağız, o şampiyonlukları tadacağız. Kendimizi bu işe adadık ve işi de bu  noktalara getireceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!