Yıldızların kapışması

Güncelleme Tarihi:

Yıldızların kapışması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2007 00:00

Avustralya Açık’ın iki iddialı ismi Kim Clijsters ile Martina Hingis arasında "Kim rakibini daha çabuk yenecek" yarışı var.

AVUSTRALYA Açık’ın 4 numaralı seribaşı Belçikalı Kim Clijsters ile 6 numaralı seribaşı İsviçreli Martina Hingis arasında, arkadaşlık yanında tatlı bir rekabet var. Kortta zaman zaman karşı karşıya gelip rakip olan iki tenisçi, Melbourne’de muhtemelen çeyrek finalde birbirlerine rakip olacak, ancak onlar şimdiden "kim rakibini daha çabuk yenecek" yarışı içinde. Clijsters aralarındaki diyaloğu Japon Akiko Morgami’yi 6-3, 6-0’lık setlerle 59 dakikada yendiği 2. tur maçı sonrası şu sözlerle dile getirdi:

"İkimiz de maçımızı hemen hemen aynı sürede bitirdik ve soyunma odasına aynı anda geldik. Sonra gülüşmeye başladık. Hingis ’Sen beni yendin’, ’Sen önce geldin’ diye şaka yaptı. Bugün (dün) ofiste korta çıkarılmak için beklerken, Hingis yine beklediğim tepkiyi verdi ve ’Sen buraya dönmeden önce ben döneceğim’ dedi. Kort dışında arkadaşız ve şakalaşıp birbirimize bu tip şeyler söyleyebiliriz. Ama kortta karşı karşıya gelirsek işimizi yaparız."

Hingis
dün 2. turda Rus Alla Kudryavtseva’yı 6-2, 6-2’lik setlerle yendi. 1 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova da vatandaşı Anastassia Rodionova’ya 6-0, 6-3’lük setlerle üstünlük sağlayıp 3. tura çıktı. Rus Anna Chakvetadze, Slovak Daniela Hantuchova, Rus Dinara Safina, İsviçreli Patty Schnyder de rakiplerine üstünlük sağladı.

Erkeklerde ABD’li James Blake, Avustralyalı Lleyton Hewitt, Fransız Fabrice Santoro ile Sebastien Grosjean, Arjantinli David Nalbandian, Rus Nikolay Davydenko ve Alman Tommy Haas da 3. tura çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!