Yıldızlar İstanbul'da toplandı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar İstanbulda toplandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2010 20:41

2010 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Yıldız Milli Erkek Basketbol Takımı, İstanbul'da toplandı.

Haberin Devamı

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bir araya gelen yıldız milliler, antrenör Erhan Toker yönetiminde ilk çalışmalarını da bu akşam gerçekleştirdi. Millilerin kampı, 14 Marta kadar devam edecek.

Antrenör Erhan Toker, 1-7 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nın ardından ilk kez bir araya geldiklerini belirterek, “Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyoruz.

Denemek istediğimiz birkaç oyuncu var. Onların da olduğu bir kamp çalışması yapacağız. Amacımız, hücumdaki düzenlerimizi, savunmayı daha da geliştirmek” dedi.

Bu arada, milli takım kadrosundan, Can Efe Yıldırım (TOFAŞ), Bursa İl Ceza Kurulu'nun verdiği disiplin cezası nedeniyle çıkarıldı.


Yıldız Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Metin Türen (Darüşşafaka Cooper Tires), Tayfun Erülkü, Eray Direk, Efekan Coşar (Efes Pilsen), Metecan Birsen, Atilla Dağdelen, Merthan Mutlu, Ayberk Güleryüz (Fenerbahçe Ülker), Talat Altunbey (Genç Banvitliler), Oğuzhan Bayrak (Genç Telekom), Kenan Sipahi, Burak Hacıismail, Kerem Gülmez, Tenizcan Çevik (TOFAŞ), Sarp Göbeloğlu (Türk Telekom), Zafer Sezer Alp (Yeşimspor).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!