Yıldız oyuncudan büyük fedakarlık

Güncelleme Tarihi:

Yıldız oyuncudan büyük fedakarlık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2014 14:34

Fenerbahçe son antrenmanını tamamlayarak 14.30’da Elazığ’a hareket etti.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerde stoperlerden Egemen cezalı, Bruno Alves ve Serdar ise sakat. Elinde stoper olarak sadece Bekir kalan Yanal, Kadlec’e görev verecek. Bugün yapılan son antrenmanda Serdar, Sow ve Webo takımdan ayrı çalışırken Bruno Alves ise antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe, Elazığspor deplasmanında stoperlerden birinde herhangi bir problem çıkması halinde 2008 Avrupa Şampiyonası’nda zorunlu olarak stoper oynayan Mehmet Topal’ı bu bölgede kullanacak.

Sarı lacivertlilerin muhtemel 11’i şöyle olacak;

VOLKAN
GÖKHAN
BEKİR
KALDEC
CANER
MEHMET TOPAL
MEIRELES
CRISTIAN
ALPER
KUYT
EMENIKE

FENERBAHÇE İLE ELAZIĞ 8. RANDEVUDA

ELAZIĞ KAFİLESİNDE 17 KİŞİ YER ALDI

Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında 24 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadı’nda Elazığspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin 17 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Haberin Devamı

Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.

BEN DE GELECEĞİM

Fenerbahçe’de kaptan Emre Belözoğlu cezalı olmasına rağmen Ersun Yanal’a giderek “Takımın kaptanıyım. Bu kritik dönemde takımı yalnız bırakmak istemiyorum. Takımımın başında Elazığ’a geleceğim “dedi. Belözoğlu bu sözleri üzerine kafileye dahil edildi. Tecrübeli futbolcu takım kaptanı olarak kafile ile birlikte Elazığ’a gidecek ve orada karşılaşmayı tribünden izleyecek. Milli futbolcunun bu davranışı hem Ersun Yanal’ı hem de takım arkadaşlarını mutlu etti.

FENERBAHÇE KAFİLESİ ELAZIĞ'DA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Pazartesi günü Elazığspor ile oynayacağı Süper Lig maçı için bugün özel uçak ile Elazığ'a gelen Fenerbahçe kafilesi, sarı-lacivertli taraftarların coşkulu sevgi gösterileriyle karşılandı. Taraftarlar, yönetici, futbolcu teknik heyete çiçekler hediye edip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Süper Lig lideri Fenerbahçe, yarın saat 20.00'da oynayacağı Elazığspor maçı için özel uçakla bugün saat 16.00'da Elazığ'a indi. Fenerbahçe kafilesini karşılayan yaklaşık 200 kişilik sarı lacivertli taraftarlar, yöneticiler Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcuları çiçeklerle karşıladı. Ersun Yanal'a tezahüratlarla büyük ilgi gösteren taraftarlar, futbolcularla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra otobüse binen Fenerbahçe kafilesi, kalacağı Akgün Otel'e gitmek üzere hareketlenirken, sarı lacivertli taraftarlar, yaktıkları meşalelerle havaalanında bir anda sis bulutunun oluşmasına yol açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!