Yıldız oyuncu camları indirdi

Güncelleme Tarihi:

Yıldız oyuncu camları indirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2012 10:38

New York Knicks'i ağırlayan Miami Heat, rakibini 104-94'lük skorla devirdi ve seride 2-0 öne geçti. Amare Stoudemire maç sonrası yaptığı hareketle, sonucun önüne geçti...

Haberin Devamı

Serideki ilk maçta Heat'e adeta teslim olan ve 33 sayı fark yiyen New York Knicks bu kez daha istekli ve dirençliydi.

Eurosport'un haberine göre, Heat beklenildiği üzere evinde New York'u 104-94'lük skorla geçti. Dwyane Wade 25, Chris Bosh 21, LeBron James 19 sayıyla oynadı.  New York'ta ise Carmelo Anthony 30 sayı, 9 ribaund'la takımının en skorer ismi oldu.

AMARE STOUDEMİRE CAMA YUMRUK ATTI

Ancak serinin 2-0 olmasından ziyade maçtan sonra Amare Stoudemire'nin yaptığı hareket konuşuldu. Stoudemire soyunma odasına giderken, koridorda bulunan yangın söndürme tüplerinin bulundurulduğu camlı bölmeye yumruk attı. Eli kesilen Amare'nin ne kadar süre oynamayacağı henüz bilinmiyor.

Olaydan sonra eli sarılı bir biçimde otobüse binen Amare daha sonra Twitter'dan, "Şu anda kendime çok kızgınım. Taraftarlar ve takımımdan özür diliyorum. Hareketimle gurur duymuyorum. Yeni bir başlangıç için eve gidiyorum" yazdı.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili açıklama yapan Miami Heat'in yıldızı Dwyane Wade, "Kimsenin incindiğini duymak istemezsiniz. Umarım bir an önce düzelir. Onların tüm silahlarının karşımızda oynamasını istiyoruz" dedi.

Mario Chalmers'ın dünkü performansı da spor yazarlarının gözünden kaçmadı. 13 sayı, 6 asistle oynayan Chalmers, Wade'i rahatlatan bir performans sergiledi. 

INDIANA SERİYİ EŞİTLEDİ

Doğu Konferansındaki diğer maçta, Indiana Pacers sahasında Orlando Magic'i 93-78 yenerek seride 1-1'lik eşitliği sağladı.

Pacers'de Danny Granger 18 sayı, 7 ribaund, Delonte West 18 sayı, 11 ribaund, George Hill 18 sayı 4 ribuantla galibiyetin mimarları oldu.

Magic'de ise 18 sayı, 10 ribauntla “double-double” yapan Glen Davis'in performansı mağlubiyeti engellemedi. Magic'de J.J. Redick 13 sayı, Jameer Nelson 12 sayı attı. Orlando ekibinde milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ise Pacers potasına 10 sayı bıraktı.

SON ŞAMPİYON 2-0 GERİDE

Batı Konferansındaki maçta Oklahoma City Thunder, sahasında Dallas Mavericks'i 102-99 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Thunder skorer oyuncuları Kevin Durant ve Russell Westbrook ile toplam 55 sayı buldu. Durant 26 sayı, 10 ribauntla “double-double” yaparken, Westbrook 29 sayı, 2 ribaund, 2 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Oklahoma ekibinde Kendrick Perkins de 13 sayı kaydetti.

Son şampiyon Dallas Mavericks'de ise Dirk Nowitzki'nin 31 sayı, 6 ribauntu mağlubiyeti engellemedi. Mavericks'de, Shawn Marion 15 sayı, 8 ribaund, Delonte West ve Jason Terry 13'er sayıyla oynadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!