Yıldız Milliler Romanya'da

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Milliler Romanyada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2010 13:31

Balkan Şampiyonası'na katılacak 15 Yaş Altı Yıldız Milli Bayan Basketbol Takımı, Romanya'ya gitti.

Avusturya Havayolları'na ait tarifeli uçakla bu sabah Viyana'ya uçan yıldız milliler, buradan, önce Romanya'nın Timisoara kentine aktarma yapacak, sonra da şampiyonanın düzenleneceği Drobeta Turnu Severin kentine geçiş yapacak.

Romanya'ya hareket etmeden önce, kampı ve takımın durumunu Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine değerlendiren başantrenör Erkan Metin, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
“17 kişilik kadromuzu 12'ye indirdik. Cumartesi akşamı yaptığımız şut antrenmanıyla kampı tamamladık. Savunmamızda biraz problem var. Yeterli sertliği henüz veremedik ama tabii ki bu kısa sürede olacak bir şey değil. Oyuncularımın özverisinden çok memnunum. 8 idmanda herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Önümüzdeki kamplarla Avrupa Şampiyonası'na hazır hale geleceğimizi düşünüyorum.”

Ay-yıldızlı ekip, Balkan Şampiyonası'nda yarın saat 17.00'de Sırbistan, 28 Aralık Salı günü saat 17.00'de Bulgaristan, 29 Aralık Çarşamba günü saat 12.00'de de ev sahibi Romanya ile karşılaşacak.

15 Yaş Altı Yıldız Milli Bayan Basketbol Takımı, 30 Aralık Perşembe günü yurda dönecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!