Yıldırm: Alex konusunda Kocaman'ı uyardım

Güncelleme Tarihi:

Yıldırm: Alex konusunda Kocamanı uyardım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2011 16:54

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Lig TV'nin canlı yayınına konuk olarak, Melih Şendil ve Sinan Engin'in sorularını yanıtladı.

Başkan Yıldırım ve Asbaşkan Mosturoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Aziz Yıldırım, sözlerine Emenike transferi sonrası yapılan spekülasyonlara değinerek girdi ve Nijeryalı oyuncunun Karabük-Fenerbahçe maçında oynamamasının sakatlıktan kaynaklandığını belirtti. Aziz Yıldırım ayrıca Selçuk İnan için de, "Biz sezon bitmeden kendisiyle görüşme yapmayacağımızı söylemiştik. Selçuk o arada Galatasaray ile anlaşmış. Hayırlı olsun" dedi...

"SELÇUK ÖNCE BİZE GELDİ"

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"Niang sakatlandı, bir şey yok dediler. 3 hafta oynayamadı. Emenike'ye biz dedik(!) "Fenerbahçe maçında oynama diye..." Böyle bir şey olabilir mi?.. Yobo kiralık pozisyonda gözüküyor. Onun yerine Emenike'yi aldık, Yobo'yu da alacağız. Selçuk'la ilgilendik. Devre arasında mukavele yapalım dediler, kabul etmedik. Trabzonlular bilsin. Sezon sonu konuştuk, Galatasaray'a söz verdim dedi. Hayırlı olsun Galatasaray'a. Emenike'yle Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde duyum aldık."

"SATILMAYACAK OYUNCU YOKTUR"

"Satılmayacak oyuncu yoktur, buna Volkan ve Gökhan da dahildir. Değerleri bulunursa satılır... Transferlerimiz sürecek. Biz artık gruptan çıkıp bir üst düzeyde mücadele edecek bir kadro kurmak için mücadele ediyoruz. Bir kadroda banko oynayacak oyuncular olacak, bir de geleceğe yönelik oynayacak oyuncular olacak. Yedeği yoktur, yedeği bulunacak. Bazı oyuncular hem banko oynayacak, bazen de yedek olması gerekecek. Onun yolunda ilerlemeye çalışıyoruz. Gençtir ama iki sene sonra iyi yere gelecektir, alınır."

"ZAFER İNANANLARINDIR"

"Zafer inananlarındır. İnandığın zaman mutlaka mutlu sona ulaşırsınız ya da o noktaya gidersiniz. Bizim takım iyi bir futbol takımı Türkiye şartlarında. En iyi kadro bizde. Geçen sene kaçan şampiyonluktan sonra motive olmak zor. Bu duruma gelip sonrasında küme düşen takımlar var Avrupa'da. Bunlar bir travmadır. Bunları atlatmak kolay değil. Bunu atlatmak için tüm camianın birlikte mücadele etmesi gerek. Biz bunu başardık.

"AYKUT BİZİM ÇOCUĞUMUZ"

"Biz 'Aykut bizim çocuğumuzdur, onunla devam edeceğiz' dedik. 'Arkasında olacağız' dedik. İlk maçta onun ortaya koyduğu düşüncelerle bizim takım uyuşmadı. Sonrasında iki taraf da hatalarından arınınca yoluna girdi. Biz de destek olduk. Yapılacak bir organizasyon varsa yaptık kırgınlık varsa onu giderdik. Hoca da idare etme görevini yerine getirdi. Futbolcular da kazanmanın hem kendilerine hem bize faydası olduğunu görünce iş yoluna girdi. Herkesin bir araya gelmesi ve taraftarın da inanarak bu takıma destek vermesiyle bu günlere geldik."

"AYKUT HOCA, ALEX KONUSUNDA HATA YAPTI"

"Aykut hocanın şansı şu Konya'da Malatya'da hocalık yaptı. Tecrübe kazandı. Hataları kabul etmek erdemdir. Kendisine hatalarını söyleyince baktık ki dinliyor. Bazen kendi hatasını da söylüyordu. Alex konusunda hatalı olduğunu söyledik. Oynaması gerektiğini her sohbette belirttik. O da zaman içinde gördü. Birbirlerini tanıdılar."

"DEVRE SONUNDA SÖYLEMİŞTİM"

"Birinci devrenin sonunda Topuk Yaylası'na gittiğimizde de Erzurum'da da şampiyon olacağımız söylemiştim. Çünkü takımdaki birlik beraberliğe güveniyordum. Hakem hataları kalkar, hatalarımızı yüzde 50 azaltırsak şampiyon oluruz diyordum. Ben Trabzon'un daha çok puan kaybetmesini bekliyordum. Yeri gelmişken onları da tebrik ediyorum."

"BİZ ŞAMPİYON OLAMAYINCA..."

"Geçen sene Türkiye Kupası'nı Trabzon karşısında kaybettik. Protokolde tüm futbolcuları, hocalarını tek tek tebrik ettik. Ligde içerde 1-1 berabere kaldık maçtan sonra sahamız yandı tek kelime etmedik. Bursa şampiyon oldu yine bir tek kelime konuşmadık. Ondan önce Bursasporlu yöneticiler ligin temiz olmadığını söylüyordu şampiyon oldular hiçbir şey söylemediler. Fenerbahçe şampiyon olmayınca lig temiz oldu."

"Başbakanımızdan Alex'i övdüğü için randevu aldık 15 gün sonra verdi. Teşekkür ettik kendisine Türkiye'de olay oldu. Benden sonra diğer başkanlar gitti hiçbir şey olmadı. Biz spor kulübüyüz siyasetin içinde olmak istemiyoruz. Bizim gidişimizle Sayın Başbakan yıpratılmaya çalışılıyor kimse bu olayı oralara çekmesin."

"ÜNAL AYSAL ARAYIP TEBRİK ETTİ"

"Beni arayıp tebrik edenler oldu. Galatasaray başkanı beni aradı tebrik etti. Ben de onu başkan olduktan sonra aramıştım. Anadolu kulüplerinin başkanları da aradı hepsine teşekkür ediyoruz."

"G.SARAY KÖTÜ OLURSA BİZ DE KÖTÜ OLURUZ"

"Fenerbahçe bu ligdeki 18 takımdan ayrılmaz. Ayrıca 2. ve 3. Ligler hepsinin bir arada olması gerek. Fenerbahçe'nin ayrışması olmaz. Beşiktaş'ın Galatasaray'ın yukarıda olması Fenerbahçe'yi de yukarı çeker. Bugün Beşiktaş, Galatasaray aşağı gitti biz de aşağıdayız. Onlar kötü olsun nasıl olur mücadele olur onlar kazanmasın ben kazanayım olur. 20-30 puan fark olunca bu Lig TV'ye de zarar verir kulüplere de zarar verir izleyenlere de zarar verir. Anadolu Kulüpleri güçlenmeli. Gerektiğinde şampiyonluğa oynamalıdır ama borçlanarak değil. Genç oyuncularını yetiştirerek. Şampiyonluk mücadelesi verdiklerinde iyi oyuncularını da elden çıkartarak kendilerine kaynak yaratmalılar. Eğer sen şampiyonluğa oynayacaksın diye pompalanırlarsa o zaman kaynak kaybederler."

MOSTUROĞLU: "KİM NE KADAR KONUŞUYOR?"

"Fenerbahçe lig başladıktan sonra sezon sonuna kadar kurumsal sözcüleri başkanı, hocası ve futbolcularıyla kaç kere şampiyonluk yarışı ile ilgili konuşmuş rakibi kaç kere konuşmuş buna bakmak gerek. Bu bir iletişim stratejisidir. Devre arasında Aykut Kocaman'ın bir konuşması, Topuk yaylasında başkanın bir konuşması, daha sonra çok fazla baskı altında kalınca benim yaptığım bir basın toplantısı var. Ama rakibimiz her hafta açıklama yaptı. Bunların içinde kavga ortamından beslenen de bir medya var. Bunun içine de Fenerbahçe'yi de çekmek istediler. Türkiye'nin 4'te 3'ü bizim şampiyonluğumuzu istiyor söylemi yanlış çünkü herkes kendi takımının şampiyon olmasını ister. Tutma olayı tepki olayıdır. Bir kulüp bir kere konuşur ondan da taviz vermez. Çok tartışılan bir şeyden bahsedeyim. Basında başlayan ve sayın Güneş tarafından dün söylenen Yunus Yıldırım niye Fenerbahçe maçlarına gitmiyor söylemi var. Biz buna cevap verirsek o zaman Türkiye'de güven ortamı kalmaz. O zaman akıtılan helal alın teri, taraftarın desteğinin bir anlamı kalır."

"FEDERASYONA BİR TANE ADAM VERMEDİK"

"Hasan Doğan Federasyon yönetimini kurarken biz bizden hiç bir arkadaşı içeri vermedik. Sadece Mehmet Ali Aydınlar'ı almak istediğini söyledi. Gidip ikna ettik. Sonrasında ben hiçbir şeye karışmadım. O kadar Tahkim Kurulu kuruldu bir tane isim vermedim. Biri çıksın Aziz Bey şunu söyledi desin. Cezayı bana veriyorlar. Bütün davaların kaybediyoruz. Deniz Barış davası gibi."

"OLAYIN NERESİNDEYİM?"

"Bu yönetimle bir şampiyonluk var o da nasıl oldu gördünüz. Seçim 12 Haziran'dan sonra gündeme gelecek o zaman karar vereceğiz.

"Aziz Yıldırım bu işi nasıl idare ediyor ben de merak ediyorum. Haluk Ulusoy döneminden beri aynı şeyler söyleniyor ama ben de bunu merak ediyorum olayın neresindeyim."

"EN ZORLANDIĞIMIZ MAÇLARDAN BİRİYDİ"

"Herkes diyordu ki; öncelikle Sivas halkına, Valiye ve devlet erkanına teşekkür ediyoruz bizimle çok ilgilendiler. Güzel görüntüler vardı. Sporun güzelliğini gördük. Herkes rahat kazanacağımızı söylüyordu 4-3 bitti. Volkan'a takıldım hatta güzel goller yedin diye. Korcan da şanssız bir gol yedi kaydı gitti. Volkan da öyle dedi top kayıyordu."

"Bu sezon içinde zorlandığımız 5 maç varsa biri de Sivas'tı. 1-1'den sonra bir gol daha yesek işimiz çok zorlanırdı. Sezonun en iyi toplarından birini oynadılar. 3-1'di rahattık. 3-2 olunca Mecnun başkana dedim ki dayanamıyorum ben gidiyorum bana güldü. Sonra 4-2 oldu. İçeri gittim bir kaç Sivaslı ile maçı izledim. Sonra yerime gittim oturdum 4-3 oldu bu kez yerimden kalkamadım da."

ŞEKİR MOSTUROĞLU'NUN UĞURU

"Maçları ayarlayamıyoruz ki uğur yapıyoruz. Bahçeşehir'de oturuyorum ben oğlanla atlıyoruz arabaya. Maç başlıyor radyoyu kapatıp telefonları kapatıyoruz Lüleburgaz'a gidiyoruz. İlk yarı bitiyor. Bahçeşehir'e dönerken halkın tepkisine bakıyoruz."

YILDIRIM: "ŞAMPİYONLUK BİR GECEDE BİTTİ"

"Şampiyonluk bir gecede bitti. Şimdi transferler görüşmeler başladı. Biz büyük bir kulübüz. Sporun her dalında varız. Şampiyonluğa oynuyoruz. Fenerbahçe'ye karşı olma da biraz oradan. Kız voleybol Fenerbahçe, erkek voleybol Fenerbahçe, basketbol Fenerbahçe, atletizm diyorsun Enka, Fenerbahçe, boksta Fenerbahçe, masa tenisi aynı. Her şeyde biz varız. Bizim karşısında finaldeki takım değişiyor. Büyüklük de bütün branşlarda başarı ile olur. Altyapı çok önemli bir duruma geldi. 70 milyon nüfusumuz var. 28-30 milyon genç. Spor yapacak kişi. Tesis yapar ekonomik olarak da desteklerseniz bu gençlerden her şey çıkar."

"Şile'de tesis yapmaya çalışıyoruz. U15 Avrupa'da şampiyon oldu ama sahaya bakıyorsun iki saha var. Altyapının başına arkadaş getiriyorsunuz 9 saha gerekli diyor. O zaman şehrin dışına çıkıyorsunuz. Şile'ye taşıyacağız ama 1-2 senede olacak işler değil. Bu 10 senelik bir yatırım. Yavaş yavaş başlayacağız."

"HAKEMLERLE KARŞILAŞMIYORUZ"

"Hakemlerle karşılaşmıyoruz yok öyle şey. Kuddusi Müftüoğlu Ankara'da maçımızı yönetti. 2-0 kaybettik Çıktım mükemmel yönetti dedim. Hakemde yetenek olacak. Gözüyle de görecek. Bir hakem penaltı vermez. Böyle bir şey olur mu? Hakem gördüğü her şeyi çalacak. O çaldığı zaman bu hakem FeneRbahçe'ye gelir gelmez kavramı ortadan kalkar. Çalmıyorsa tepkinizi koyacaksınız. Hüseyin Göçek'e penaltı mı değil mi diye sordum. Gördüğümü çalıyorum diyor. Bize Lig TV'den seyredip arayan kişi 50 bin kişi aynı şeyi görüyor. O zaman biz başka maç izliyoruz sen başka maç yönetiyorsun. G.Antep maçı berabere bitse bizim bütün harcamalarımız 150 milyon dolarlık masraf boşa gitmiş olmayacak mıydı? Yönetim çalışıyor, teknik heyet, futbolcular, taraftar emekler boşa gitmeyecek mi. Bunlar hata yapacak biz söylemeyeceğiz. Biz söyleriz."

"G.SARAYLILAR BENİ YANLIŞ ANLADI"

"Arshavin yok. O gazetelerin yazdığı bir şey. Geldiğimiz noktada hepimiz Avrupa'ya hazırız. Galatasaray şampiyon olduğunda hazır değildi bunu değerlendiremedi. Benim söylediğim tesadüf buna hazır olmadıkları için toparlayamadılardı. Yoksa Milan'ı yenmişsin bu başka bir şey olabilir mi? Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Trabzon'u bilemem hepimiz Avrupa'ya hazırız. Belli oyuncuları aldık. Şampiyon olduğumuz gün ertesi gün Fenerium'larda neler çıktı ürünler sattık kutlamalar yapıyoruz bir gece iki gece. Hazırız bu atlamayı yapacağız. Bunu nasıl yapacağız iyi oyuncular alarak. "

LİSTEDE KİMLER VAR?

"İki türlü oyuncu var bir alternatif oyuncular var bir de banko oyuncular. Bizim takımda da 3-4 kişilik oyunu götürecek oyuncular bir de alternatif oyuncular lazım. Sakatların yerine oynayacak bir kaç yıl sonra devreye girecek. Mustafa Pektemek, Orhan Şam listede var, görüşmeler sürüyor. Yalnız onlar değil Sezer var Eskişehir'den, Kayseri'den Serdal Kesimal var."

ALEX'İ BIRAKIRLAR MI?

Alex'i bırakmak için Aykut Hoca'yla görüşmem gerek. Onunla konuşmadan kendi başıma konuşamam. Alex gibi oyuncuyu 10 milyon Euro'ya bulamazsın.

"EN ANLAMLI ŞAMPİYONLUKTU"

En anlamlı şampiyonluk bu oldu benim için. Son dakika kaçan 2 şampiyonluk var. Fenerbahçe bir noktaya gelince karalama politikası başlıyor. 2006 incelensin dedim niye incelemedi kimse. Son altı maç incelensin dedim. Son maçı biz Trabzon'a kaybettik. Sadri Bey espri yaptı yenileceğiz diye ama 1-1 berabere kaldılar. Trabzonlu yöneticiler arkadaşımız futbolcularımız arkadaş, o son maçtan önce onlara bir imada bulunduk mu? Biz hep temiz mücadele ediyoruz. Ya düzelecek bu iki yorumcu ya da gidecek. Bu mücadeleyi başlatacağım. Benim şahsımla mücadele etmesinler. Hata yapanlar artık beni karşısında sert görür. Futbolla ilgili yorumları varsa yapsınlar. Herkes rahatsız Kulüpler Birliğinde de konuştuk şahıslar üzerinden böyle tartışma yapamazsınız. TV'de penaltı olmuşsa penaltı değil demeyeceksin. Sırf ben varım diye inat olsun diye bunu demeyeceksin. Sana, bana göre yok kural var.

"18 TAKIM DA RAKİBİMİZ"

18 takımı da rakip görüyoruz. Bu olur o olmaz diye birşey söylenemez. İyi mücadele eden iyi takım kuranlar rakibimiz olacaklar.

"TERİM HEM AVANTAJ, HEM DEZAVANTAJ"

Fatih Terim'in gelmesi hem avantaj hem dezavantaj olabilir. Hemen toparlamak kolay değil. Kimya uyarsa iyi olabilir. Biz avantajlıyız oturmuş bir takımımız var. Çalışırsak bu fark ortaya çıkar. Ama serersek olmaz. Handikabımız Şampiyonlar Ligi'nde başarı. Orayı önemser ligi önemsemezsek olmaz."

"BİLETLERDE ARTIK İSİM OLACAK"

"Şiddet yasası niye çıktı kulüpleri cezadan kurtarmak için. Bu yasa çıktıktan sonra suçu yapan hapis yatacak, ceza alacak ve spor bunlardan kurtulacak. Kulüpler ne yapsın. Bileti kaldıracak. Kimseye bedava bilet verilmeyecek. Önümüzdeki sezon biletlerde isim olacak. Gelip 50 kombine alıyor alamayacak artık. Kulüplere ceza verecekseniz zaten alıyorlardı. Bu konun bunun için de önemli."

TOPUK YAYLASI AÇILIYOR"

"Topuk yaylası 1 Temmuz'da faaliyete geçecek. Takım ilk kampı orada yapacak. Sonra da Avrupa'ya gidip bir turnuvaya gidecek. Takım orda yatıp kalkacak. Gazeteciler de Abant'ta kalabilir. Keseyi açacak patronlar."

"Küçük takımlarla hazırlık maçları hoca isterse yapabilir."

"Arena'yı Eylül ayında basketbol ve voleybol maçları başladığında açacağız. Arsası bizim. Önce kiraydı sonra Ülker, Fenerbahçe ile birlikte orayı satın aldık. Kulübümüzün tapulu malı."

"Semih'le konuşma yapıyor arkadaşlar. Bizim şartlara gelirse kalmasını isteriz. Teklifleri de hiçbir zaman geçmişte aldıklarından aşağı olmayacak."

"ARDA İLE İLGİMİZ YOK"

"Arda ile ilgimiz olamaz. Geçmişte teklifi yaptık. Adnan Polat olamayacağını söyledi. O zaman defter kapandı."

"FINAL FOUR İÇİN İDDİALIYIZ"

Basketbolda Galatasaray ile final oynayacak gibi görünüyoruz. Olacak inşallah. Baskette iddialıyız Fenerbahçe Ülker olarak son yılların şampiyonu biziz 3 yıl. Geçen sene Eurolig'de de başarılı maçlar oynadık ama final four'a gidemedik. Kadro kapasitemizi artıracağız çünkü İstanbul'da olacak final four, güçlü bir kadro olacağız. Önümüzdeki yıl final four'u zorlayacağız.

"OĞUZ SARVAN'IN TANIMIYORUM"

Ben Oğuz Sarvan'ı istiyorum istemiyorum demem yanlış olur. Oğuz Sarvan'ı tanımıyorum.Birlikte ne yemek yedim ne birşey yaptım. Bir kere telefon ettim telefona çıkmadım. Federasyon Başkanına söyledim öyle arıyor. Korkuyorlar telefonlara çıkmıyorlar. Biz kendimize güveniyorsak söz söyleyenler önemli değil. Biz de birşey var aman yanyana görmesinler, birşey söylerler. Söylesinler ne olacak. Herşeye kötü anlamda bakılıyor. Oğuz Sarvan'ı tanımadığım için onunla ilgili bir yorumum yok. Bunun bir ekip işi olması gerek.

"ATAMALARDA HATA VAR"

Atamalarda hata var. Kim nasıl yapıyor bilmiyorum sormak da istemedim. Bir bölgenin hakemini gönderiyor. Siz oynayacaksınız o takımla siz o takımla iki hafta sonra oynayacaksınız bu tehlikeli. Sonra o hakem bölgesinde baskı altında kalıyor. Bunları atarken dikkat etmek gerek. Yarışan iki takımın maçını etkilemeyecek şekilde yapmak gerek bu işleri.

Fener'in lehine 1-2 varsa aleyhine 4-5 hata var. Antep maçı ortada, Bursa maçı ortada. İkisi de çok önemli. Bursa maçında 2 puan kaybetmesek onu kullanma hakkımız olurdu. Ama kullanamadık.

"HEPİMİZ BAZEN NANKÖR OLUYOR"

Hepimiz insanız bazen nankör oluyoruz. İnsanlar iyi yaparlar iyi olurlar kötü zamanları da vardır. O zaman yaptıkları iyi şeyleri unutmak olmaz. Alex de 2007'ye kadar 2004-2005 şampiyonluğunda bize faydalı oldu. Şampiyonlar Ligi'nde de elinden geleni yaptı. Ona inandığım için Sakarya maçında ayağa kalkıp onu alkışladım. Mesele Alex de değil. İyi oynandığı zaman alkışlıyoruz kötü oynayınca da alkışlayalım ne olacak. Biz sizi alkışlıyoruz diye birşey anlatabiliriz. Alex'i o gün herkes alkışlasa o da hatasını gidermeye çalışırdı o sezon gitmek istedi Alex.

Şampiyonluk programını daha önce getirdiler. Bana dediler ki sizi yalnız alacağız. Ben dedim ki yönetimle anons edin el ele çıkarız. Sonra değiştirmişler programı Beyaz'a dedim ki niye değiştirdiniz programı beni ayrı çağırdınız. Bu arada Beyaz'a, Cem Yılmaz'a, Acun'a teşekkür ediyoruz bize moral verdikleri için.

"TUNCAY'I ALABİLİRİZ"

"Tuncay'ın bedelsiz gelmesi önemli değil. Aykut hoca istiyorum derse, geçmişte istedi ama bu sene bir şey söylemedi. Bundan iki sene önce aradım İngiltere'deyken gelemeyeceğini söyledi. Biz de üstüne gitmedik. Aykut Hoca isterse düşünürüz. Ama 35 yaşında da gelirse almam. O zaman belki ben de olmam burda. Şampiyon olmazsa zor günler geçirirdik. Muhalefet yönünden zorlanırdık. Biz de belki kararlar alırdık çünkü yorulurduk. Aykut hoca devam edecekti ben devam etsem o da devam edecekti."

MOSTUROĞLU: "BEŞİKTAŞ MODELİNE GEÇİYORUZ"

"Kulübün halka açılma modeli o tarihte başarılı bir model. Benzer şekilde Galatasaray, Trabzon halka açılmış. Beşiktaş farklı bir modelde açılmış. Hissedarlara ödenen kar payları kulübe yük getirmiş. Beşiktaş kar payı dağıtmadığı için büyüme sağlayamamış. Gelinen noktada hisse senetleri birleşmeyi teşvik edici ve bizi de cesaretlendirici bir seviyeye ulaşmıştı. SPK ve UEFA Lisansı açısından da futbol kazançlarının futbola aktarılması gerekiyor. Biz değişik branşlarda da faaliyet gösteriyoruz. Futbol gelirini de oralara yansıtıyoruz. Beşiktaş modeline geçmenin uygun olacağı söylendi. Yatırımcımız şirketimize güvendi ve haklarını kullanmadı. Pazartesi şirketin genel kurulunu yapacağız. Sonra haziranın ortasından itibaren futbol federasyonundan izinler alınınca futbol faliyetimiz anonim şirket olacak ve transfer görüşmelerimizi borsadan takip edebileceksiniz."

MOSTUROĞLU: "ŞENER'E HÜRMETİM VAR"

"Sadri Şener benle hiç tavla oynamadı bilmiyorum. Sayın Sadri Şener yaş olarak büyüyüğ, hürmet ederim kendisine. Ben kurumsal açıklamalar yaptım ve onun şahsına hakaretim yoktu. Özürle ilgili eleştirimiz olmuştu. Futbolda sporda en büyük kırgınlıklar kısa sürede telafi edilebilir çünkü yakın bir ailedir. Bugün rakip olanlar kötü günde yanyanadır. Ben de tavlada iddialıyımdır. Sadri Şenerle bir araya gelirsek oynarız."

"YILDIRIM HER İŞİN İÇİNDE YOK"

"Fenerbahçeliler'in şampiyonluğunu hem kutluyorum hem de doya doya yaşamalarını istiyorum. Önümüzdeki yıllarda da bu mücadele devam edecektir. Kulüpler arasındaki mücadeleyi sahaya yansıtmayalım. Birbirimizi kızdırıp birbirimize takılarak güzel vakitler geçirelim. Biz Fenerbahçe olarak elimizden geleni yapacağız. Gelecek ay yapılacak seçimin de hayırlı olmasını diliyorum Aziz Yıldırım her işin için de yok bu da böyle bilinsin."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!