Yıldırım: Bırakmak zorundayım

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım: Bırakmak zorundayım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2001 00:00


Fernerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü saraçoğlu Stadı'nın sarı lacivertli kulübe verilmesini istemek üzere ziyaret ettiği Kemal Mutlu ile yaptığı görüşme sonrasında, "Fenerbahçe şampiyon olsa da olmasa da, ben başkanlığı bırakacaktım" dedi.
Haberin Devamı

Yıldırım, Fenerbahçe’de görev yaptığı 3.5 yıl içinde kulübe sevgi, barış ve dostluk getirdiğini belirterek, "Bundan sonra gelecek başkanların işleri daha kolay olacak" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, şunları söyledi:

"İşim, ailem ve sağlığımı gözönünde bulundurarak ve kafamda çok muhakeme yaparak, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’ndan ayrılmaya karar verdim. Buna da zorunluyum. Ancak, Fenerbahçe’ye sevgi, barış ve kardeşlik getirdiğim inancındayım. Bu nedenle benden sonra gelecek başkanların görevi daha kolay olacak."

Yıldırım, Fenerbahçe’ye gönül bağıyla bağlı olduğunu ve bundan sonra kulübün maddi bir zorluk içinde bulunmayacağını belirterek, her türlü manevi desteği de bundan sonra vermeyi sürdüreceğini vurguladı.

Yıldırım, Fenerbahçe’nin başkansız kalmayacağını ve delegelerin Fenerbahçe’ye yakışır bir başkan seçeceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!