Yıldırım’a acımaya başladım

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım’a acımaya başladım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2013 23:40

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, basın toplantısında kendisine göndermede bulunan Aziz Yıldırım’a yine sert karşılık verdi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, basın toplantısında kendisine ve bordo mavili kulübe ilişkin kullandığı sözlere yönelik açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, “Ben, UEFA bu cezaları verdikten sonra onların camiaları, cefakar taraftarları adına üzüldüğümü söyledim ama basın toplantısına baktığımda acımaya başladım şahsına da. Bir insan kendini bu kadar acınacak duruma da düşürmez. Zaman geldiğinde bırakmayı bilmeniz lazım” dedi.

ŞENER ‘BİLMİYORUM’ DEDİ

KONUŞMANIN içeriğinde önemsemediği birçok sözün bulunduğunu anlatan  Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: “Diyor ki ‘Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın orada söylediklerini açıklasın’. Bizim konuşmalarımız üzerine Mecnun Başkan da şunu söyledi, ‘Biz zan altında kalıyoruz bu konuşmalarla, biz günahsızız’. Ben Sadri Başkan’a dedim ki, bizim kulağımıza dedikodular geliyor, Trabzon’dan oyuncularımıza para gönderileceğiyle ilgili, bunu sordum o da dedi ki ‘Benim bu konulardan haberim yok’. Söylediği bu kadar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!