Yılbaşı hediyesi Brezilya'dan

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı hediyesi Brezilyadan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2011 00:00

F.Bahçe ara transferde kadrosunu yeni bir sambacıyla güçlendirecek.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman’ın keşfettiği futbolcularla ilgili, menajerleriyle ve kendileriyle görüşüp ön araştırma yapacak olan Samet Güzel’in raporuna göre biriyle anlaşma yapılacak.

ŞİKE soruşturması nedeniyle sıkıntılı günler geçirmesine rağmen Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan F.Bahçe’de bir ilk hayata geçirildi.
Ara transferde kadroyu güçlendirmek için kolları erken sıvayan sarı lacivertlilerde kaptan Alex’in tercümanlığının dışında bir çok oyuncunun da adeta eli ayağı olan Samet Güzel, Brezilya’ya uçtu. Samet Güzel’in, sambacılar diyarına gidiş sebebi ise oldukça ilginç.
Yoğun bir tempo içinde çalışan Aykut Kocaman’ın yükünü hafifletmek için 16 saatlik Sao Paulo seyahatine tek başına çıkan Samet Güzel, transfer listelerinde bulunan bazı oyuncularla ilgili araştırma yapacak.
Kocaman ve ekibinin daha önce gerçekleştirdiği incelemeler ve izlenimlerin ardından transfer listesinde adları geçen oyuncular Samet Güzel yakın takibe alınacak. Gelin, Samet Güzel’in Brezilya’da neler yapacağına bir bakalım...
- Aykut Kocaman tarafından daha önce izlenen ve listelenen oyuncuların son durumları hakkında bilgi toplayacak.
- Adı transfer listesine giren oyuncuların menajerleri ile bir araya gelerek fiyat araştırması yapacak.
- Transferi gündemde olan oyuncuların kişisel yaşamları, karakter yapıları ve takıma ne şekilde uyum sağlayacaklarını belirleyecek.
- Brezilya da birçok isim ile arası iyi olduğu için listedeki isimler hakkında son bir durum raporu hazırlayacak.
- Zaten Türkiye ve Fenerbahçe hakkında bilgisi olan Brezilyalı futbolcuları daha çok bilgilendirecek.

Haberin Devamı

Raporunu Aykut Hoca’ya sunacak

Takıma devre arasında mutlaka takviye yapmayı düşünen Aykut Kocaman daha önce defalarca Cristian ve Santos için Brezilya’ya gitmişti. Bu gidişlerinde bir çok maçı da canlı izleme imkanı bulan Kocaman, Avrupa kulüplerinin de takibinde olduğu futbolcuları belirlemiş ve bu isimlerle ilgili geniş bir dosya hazırlamıştı.
Orta saha ve forvet hattını güçlendirmek için daha önce hazırladığı bu dosyayı raftan indiren Aykut Hoca, Samet Güzel’e bu isimleri vererek oyuncuların son durumları hakkında araştırma yapıp bilgi edinmesini istedi. İşte Kocaman’ın, büyük ihtimalle birini ara transferde takıma katacağı oyuncular...

Haberin Devamı

Borges liste başı

- Liste başındaki ilk isim Borges. Santos forması giyiyor. Niang tipinde bir oyuncu. 31 yaşında olmasına rağmen, Aykut Hoca oyuncunun son durumunu  merak ediyor.
- Palmeiras forması fiyen Fernandao, Kocaman’ın kafasındaki ikinci isim. Genç ve gelecek vaadeden bir forvet oyuncusu.
- Santos’ta oynayan Da Silva orta sahada iki yönlü mücadele ediyor. Savaşçı yapısı nedeniyle bu oyuncu üzerinde ısrarla duruluyor.
- Tiago Nevez ise Fluminense’de oynuyor. Hızlı bir forvet ve genç yaşı,  Avrupa tecrübesi nedeniyle tercihlerden biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!